Indlæg skrevet d.

28. februar 2019

Udvikling af hjemmeside

Kategori:

Tæt dialog er vejen til en succesfuld hjemmeside

 

Succeskriteret for arbejdsprocessen, er den tætte dialog med kunden. Derved vil der bedst muligt, blive forventningsafstemt, udformet korrekt design, samt udstråle virksomhedens værdigrundlag.

Din hjemmesiden har til formål, at tydeliggøre virksomhedens identitet og eksistens, hvor det derfor essentielt, at vi i samarbejde får, synliggjort og udstrålet dette.

Hjemmesiden skal fungerer, som dit online visitkort og skal derfor stemme overens med resten af virksomheden, både offline og online. 

Nedenfor ses arbejdsprocessen ved udvikling af hjemmeside:

Afdækningsopkald Afdækningsopkaldet indeholder design præferencer, forventningsafstemning og generel orientering

Udarbejdelse af hjemmeside Hjemmesiden designes og opsættes ud fra afdækningsfasen. Samtlige parametre tages i betragtning

Præsentation af hjemmeside Udkastet præsenteres for kunden samt begrundelse for designvalg. Her går sparringsprocessen i gang.

Eventuelle ændringer Der sparres frem og tilbage omkring ønskede ændringer ift. Forventninger og der rådgives udfra faglig ekspertise

Offentliggørelse Den færdige hjemmeside bliver offentliggjort og er klar til modtagelse fra brugere.

Kvalitetstjek af hjemmeside inden præsentation

Det er altafgørende, at der ikke er fejl og mangler, derfor kvalitetstjekker vi altid vores arbejde, inden vi offentliggøre. På billedet ses vores produktionschef Sabrina Rischel, i gang med at kvalitetstjekke og tilføje de sidste ændringer, før det færdige produkt kan introduceres for kunden.

Vores kunders succes er vores succes

Efter introduktionen,  gennemgår vi i fællesskab hele hjemmesiden sammen. Her vil du komme i kontakt med din projektleder, for at udbedre eventuelle rettelser. På den måde, sørger vi for et resultat, så fyldestgørende som muligt og begge parter kan stå inde for. Tankegangen bag denne arbejdsproces, bunder ud i grundprincipperne i Marketing Advisor. “Vi vil være din Marketing Advisor”.

Få flest mulige kunder med en professionel hjemmeside, lad kunderne komme til dig og ikke omvendt ▷

 

Indlæg: 1 af 3
Hvordan ser en god hjemmeside ud?
Indlæg: 2 af 3
Hjemmeside “Før” og “Efter”
Indlæg: 3 af 3
Hvordan er arbejdsprocessen ved udvikling af en hjemmeside?

Ønsker du at blive klogere på online markedsføring?

Følg os på de sociale medier og se når vi kommer med gode råd til online markedsføring.

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?