Hvorfor skal din hjemmeside have et SSL certifikat?

Et SSL-certifikat betyder at andre ikke har tilgang til informationer og dermed ikke kan udnytte dem. Det er med til at sikre dine besøgende på din webshop eller hjemmeside. Det virker således at informationen mellem afsender og modtager krypteres, eksempelvis når en besøgende foretager et online køb.

Hvis dine besøgende er usikre og utrygge ved at foretage et køb, eller bruge din online booking, kan det have det en konsekvens. Det kan betyde dine besøgende ikke foretager den ønskede handling på din webshop eller hjemmeside. Derfor er det vigtigt du sikre din hjemmeside, så du selvfølge får de ønskede salg. De faktorer som spiller ind, som får at kunden til at føle sig tryg. Som for eksempel at foretage et køb, eller står i booking situation, er vigtige. Det kan være med til at øge antallet af gennemførte køb eller bookinger på din side.

Sikrer firmaets identitet

Et SSL certifikat, viser dit firmas identitet og dermed sikrer alle data på de besøgende og jer som firma. Så de ikke ligger tilgængelige for andre. Det inkluderer informationer om din side, eksempelvis med dit firmanavn. Det gør at de besøgende kan verificere, at din webshop eller hjemmeside, rent faktisk tilhører dit firma.

Konsekvenser ved ikke at have et SSL certifikat

Q
Det udsætter dine besøgende for fare for at blive udsat for tyveri af data
Q
Du opnår færre klik og færre besøgende
Q
Google straffer din webshop eller hjemmeside, så den opnår dårligere placeringer

Gode grunde til at tilknytte et SSL certifikat til dit website

R
Du er med til at skabe tryghed over for dine besøgende
R
Det vil hjælpe med at forhøje din CTR – det vil sige antallet af personer der klikker på netop dine annoncer frem for andre
R
Google ranker sikre hjemmesider højere i organiske søgeresultater

Jeg ønsker at sikre min hjemmeside og mine besøgende!

Udfyld nedenstående formular og vi går i gang med at sikre din hjemmeside.
3

Vil du sikres?

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?