Chem-Dry NV

Kundecases Chem-Dry NVFra en fisk i mængden til en differencieret og stærk franchise-tager.Chem-Dry er verdens førende virksomhed indenfor indenfor tæppe- og møbelrens med mere end 3800 afdelinger fordelt i hele verden. I 1990 kom Chem-Dry til Danmark og har siden udviklet sig til 40 forskellige franchise-tagere, der alle drives selvstændigt under brandets værdier om kvalitet og stærk lokal tilstedeværelse.Nyt design af hjemmeside til ChemDry NV

Marketing Advisors primære arbejde, var at øge synligheden for Chem-Dry.

Der skulle sættes digitale værdier op, så identiteten kom i bedre frokus.

Hjemmesiden skulle gøres mere brugerevenlig, med lettere tilgang til ydelser

Hvad var Chem-Dry NV største udfordring?

Chem-Dry NV kom til Marketing Advisor, da de var udfordrede på deres synlighed. Virksomheden var ikke til at finde blandt de mange konkurrenter, hjemmesiden havde ikke tilfredsstillende placeringer på Google, og generelt modtog de ikke nok henvendelser fra potentielle kunder.

Løsningen

Sammen med Chem-Dry NV fandt Marketing Advisor en løsning for, at skabe synlighed på søgemaskiner. Løsningen bestod først og fremmest, af opsætning af en moderne og brugervenlig hjemmeside, der i langt højere grad fremtonede virksomhedens identitet og værdier.

Da ønsket var, at være langt mere synlig på Google var fokus i høj grad, at skabe relevant og SEO dygtigt content på relevante søgeord og emner. Derudover, fik Marketing Advisor opsat Google Ads kampagner, der yderligere skulle skabe synlighed og trafik til deres nye hjemmeside.

Hvad var resultaterne?

Synlighed på GoogleSom resultat af søgemaskineoptimering, har virksomheden i dag topplaceringer på Google, på udvalgte søgeord. Chem-Dry NVs hjemmeside synlighed på google er faktisk forøget med 511 % siden deres opstart hos Marketing Advisor. Synligheden på Google har medført, at den indbringende trafik fra Google udgør over 80 % af deres samlede trafik. Leads og henvendelserSom resultat af den nye hjemmeside og den øgede synlighed for Chem-Dry NV, modtager virksomheden langt flere henvendelser og bestillinger om måneden. Alene gennem søgeordsoptimeringen, er lead genereringen øget med 215,69 %. Google Ads kampagnerne, har skabt i alt over 500 leads fordelt på en periode over 9 måneder som er knap 60 % af den samlede leadgenerering gennem markedsføring for Chem-Dry NV.VedligeholdelseFor at sikre at Chem-Dry NVs udvikling fortsat vil skabe succes for deres virksomhed, har vedligeholdelsen bestået af løbende søgeordsanalyser samt optimering af alle Adwords-kampagner. Ligeledes handles der ofte proaktivt på at sammenligne potentialet i andre markedsføringskanaler med den eksisterende løsning. På den måde er Chem-Dry NV altid sikker på at deres budget er placeret på det sted, der er mest indbringende for dem.