Indlæg skrevet d.

11. april 2018

Hvordan virker Content Marketing “Før” og “Efter”

Kategori:

Content Marketing case:

MerRevision A/S er en revisor virksomhed beliggende i Roskilde. MerRevision havde i længere tid haft et ønske om, at hjælpe og rådgive sine kunder og potentielle kunder, udover det som de har betalt for. Derfor blev der i kombination med en ny hjemmeside besluttet, at der skulle udvikles rådgivende content, som kunne hjælpe potentielle og nuværende kunder. Denne form for content, er både brugbar for brugeren, men også værdifuld for virksomheden, da man ved hjælp af Content Marketing, bliver den “hjælpende hånd” for sine brugere.

Løsning ved udarbejdelse af Content Marketing:

h

Hvorfor det er vigtigt at bruge tekster i Content Marketing?
Teksten skal være dragende og inspirerende. Tit og ofte, vil læseren hænge sig i budskabet, så de ved om der er grundlag for at læse videre eller foretage  en handling. En god overskrift og opdeling er yderst vigtig.

En billedlig fremstilling af sin content
Det er yderst vigtigt med en visuel fremstilling af sit content. Det  er med til at skabe blikfang og overblik for brugeren. Billeder kan være med til, at aktivere brugeren og give dem en følelse og forståelse af indholdet. “Billeder siger mere end tusind ord.”

Brug af video i sin Content Marketing
Når du skal lave content for dine brugere, kan du med fordel benytte dig af video materiale. Det giver brugeren en anden måde, at danne sig et indtryk af virksomheden på, og ofte skaber det en mere personlig relation. For i videoer, kan det være du, eller en kollega, som forklare og fortæller om virksomheden eller den udbudne ydelse. Læs mere om content marketing her 

Indlæg: 1 af 3

Hvordan kan du gøre brug af Content Marketing?

Indlæg: 2 af 3

Content Marketing “Før” og “Efter”

Indlæg: 3 af 3

Hvordan er arbejdsprocessen ved udvikling af Content Marketing?

Ønsker du at blive klogere på online markedsføring?

Følg os på de sociale medier og se når vi kommer med gode råd til online markedsføring.

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?