Hvordan virker Content Marketing “Før” og “Efter”

Hvordan virker content marketing?

MerRevision A/S er en revisor virksomhed beliggende i Roskilde. MerRevision havde i længere tid haft et ønske om, at hjælpe og rådgive sine kunder og potentielle kunder, udover det som de har betalt for.

Derfor blev der i kombination med en ny hjemmeside besluttet, at der skulle udvikles rådgivende content, som kunne hjælpe potentielle og nuværende kunder. Denne form for content, er både brugbar for brugeren, men også værdifuld for virksomheden, da man ved hjælp af Content Marketing, bliver den “hjælpende hånd” for sine brugere.

Z

Hvorfor det er vigtigt at bruge tekster i Content Marketing?

Teksten skal være dragende og inspirerende. Tit og ofte, vil læseren hænge sig i budskabet, så de ved om der er grundlag for at læse videre eller foretage en handling. En god overskrift og opdeling er yderst vigtig.
Z

En billedlig fremstilling af sin content

Det er yderst vigtigt med en visuel fremstilling af sit content. Det er med til at skabe blikfang og overblik for brugeren. Billeder kan være med til, at aktivere brugeren og give dem en følelse og forståelse af indholdet. “Billeder siger mere end tusind ord.”
Z

Brug af video i sin Content Marketing

Når du skal lave content for dine brugere, kan du med fordel benytte dig af video materiale. Det giver brugeren en anden måde, at danne sig et indtryk af virksomheden på, og ofte skaber det en mere personlig relation. For i videoer, kan det være du, eller en kollega, som forklare og fortæller om virksomheden eller den udbudne ydelse

Vil du læse mere om Content Marketing?

Find mere information omkring content marketing– Klik her for at læse mere
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing