Få et logo design

Content Marketing Logo Design
Dit logo design er dit varemærke. Det er vigtigt med et professionelt logo design, som præsenterer din virksomhed på bedste vis.

Et godt logo design er med andre ord med til at skabe din virksomheds profil. Det er en af de første visuelle genkendelsesfaktorer, og det er derfor altafgørende for din virksomhed. Det er vigtigt din virksomhed har et professionelt udtryk, der repræsenterer det unikke ved netop din virksomhed.

Dit kendetegn er dit logo og det er derfor betydningsfuldt, at det er et fyldestgørende og genkendeligt logo. Logoet er nemlig ofte det første, som kunderne bliver mødt af, når de eksponeres for din virksomhed. Dit logo er integreret på din hjemmeside, sociale profiler og lokaler. Det er derfor vigtigt, enten at have en symbolsk eller direkte betydning til din virksomhed. Logoet er som regel udgangspunktet for en virksomheds grafiske materiale. Både udformning, tekststruktur og farver. Det går typisk også igen på både hjemmeside, visitkort og produktdesign.

Eksempler på logo Marketing Advisor har designet

Fordelene ved et godt logo design

Dit logo design skal fortælle historien om virksomheden og have sit helt eget udtryk, så det er let at huske lige netop din virksomhed.

Genkendelighed

Logoet er ofte hvad man husker en virksomhed på. Mange af de helt store brands har et sigende og udtryksfuldt logo, der fortæller hvem de er, som virksomhed. Derfor er det vigtigt, at din virksomhed har et logo, der giver genkendelighed for dine følgere og fans.

Relationsbyggende

Et logo skal vække følelser hos dine kunder og følgere. Ikke glæde eller sorg, men tillid og loyalitet. Dit logo associerer hvem du er, som virksomhed. Derfor skal det være vedvarende og ordentligt. Det skal være et logo, som dine kunder og fans føler sig trygge og stolte af at associere sig med.

Praktisk

Dit logo skal være alsidigt og praktisk. Det skal kunne bruges som et kvalitetsstempel til nyhedsbreve, sociale profiler og visitkort. Det skal kunne fungere i forskellige størrelser og formater, så det stadig er tydeligt, at logoet er dit.
Dit logo skal altså kunne mange ting på én gang. Det er vigitigt, at dette element i din visuelle identitet er lavet korrekt.

Hvordan skaber jeg det bedste logo design?

Det skal være elementer af mange forskellige elementer, der tilsammen skaber netop det logo, der bedst kendetegner dig. Det kan være svært og uoverskueligt at indsnævre netop disse elementer. Derfor, kan det være en god idé at få outsourcet denne opgave.

Du kan også vælge at lave et logo re-design, hvilket kan være en billigere løsning end et helt nyt logo design. Essensen af et et godt logo design er, at det tiltaler netop den målgruppe, som du skal ramme. Det kan både udstråle maskulinitet, modernitet eller innovation, alt efter din målgruppes præferencer. Et godt logo skal nemlig tiltrække og vække interesse hos din målgruppe.

Marketing Advisor hjælper dig med udvikling af dit logo
Lad Marketing Advisor hjælpe dig med udvikling af dit logo. Vi har et team af designere, der besidder høj faglig ekspertise indenfor logo design. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af den bedste løsning for dig.
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing