Hvad er Webdesign?

Tiltræk flere besøgende med en responsiv hjemmeside. Vi tilbyder design og opsætning af en responsiv hjemmeside, som passer til din virksomheds identitet og formål.

Det er vigtigt, at du som virksomhed har en hjemmeside, som er let tilgængelig og brugervenlig for dine besøgende. Hvis din hjemmeside er svær at manøvre rundt på, og har et rodet udtryk, vil det påvirke dine besøgstal. Webdesign kan være alfa omega for konverteriger på dine besøgende. Din visuelle identitet vil gøre forskellen på en konverteret og bruger eller ej i sidste ende. Det er uanset om, det er på din hjemmeside, sociale profiler eller din webshop.

Det første en bruger ser, når de kommer ind på din hjemmeside og webshop, er sidens udstråling og fremtoning. Det er derfor vigtigt, at du har optimeret på netop denne faktor. Det vil gøre resten af din markedsføring og din udadgående kommunikation langt lettere og mere effektiv.

Se vores referencer!

Hvor skal du vælge en hjemmeside fra Marketing Advisor?

Pay24Seven.dk er nye på indsløsnings-markedet og havde derfor brug for en visuel idenditet og en flot hjemmeside.

Norgreen.dk skiftede navn fra Toms Disco og skiftede fokus fra bryllupper til et bredere porteføjle af ydelser. Det krævede naturligvis en ny hjemmeside.

Da flypenge.dk ville ind på det internationale markede, havde de brug for re-branding og en ny hjemmeside.

Webdesign er din vej til den optimale digitale identitet

Dit online fundament vil blive langt stærkere og mere fuldendt med et korrekt webdesign, som kan give uanede muligheder.

Responsivt

Vi arbejder med den nyeste teknologi og udvikler din hjemmeside i et responsivt format. Det vil sige, at den har den samme professionelle udstråling og er kompatibel med mobil, tablet og computer.

Strømlinet design

Ud fra dine ønsker og behov udformes din hjemmeside. Dette gøres med henblik på at give den et personligt præg og gennem virksomheden og hjemmesiden skabe “den røde tråd”.

Brugervenligt

Vi gør en dyd ud af at skabe en brugervenlig og overskuelig hjemmeside. Det er vigtigt, at brugeren ser hjemmesiden som nem og overskuelig, så der kan ledes frem til det ønskede mål.

Hvorfor outsource dit Webdesign?

Tænker du over, hvordan du får en moderne hjemmeside, som viser de bedste sider af din virksomhed? Der så samtidig giver dig en højere konvertering af potentielle kunder?
I dag findes der et hav af muligheder for selv at lave sin hjemmeside. Men selv efter mange timers research og arbejde er det ikke sikkert, at du bliver tilfreds. Måske opnår du kun et nogenlunde og funktionsdygtigt resultat, uden wauw-effekt. Benyt derfor muligheden for at fokusere på det, du gør best. Lad os hjælpe dig med at opnå den rette digitale identitet.

Vi arbejder ud fra ideologien om, at overlade arbejdet til dem, som er gode til det, de laver. Vi har derfor et team af uddannede grafiske designere, som skræddersyer din hjemmeside, præcis som du ønsker.

Få mere ud af din professionelle hjemmeside

Vi forstår os på, hvordan god content ser ud. Vi har samlet en hel oversigt over, hvordan man skaber god content til diverse digitale platforme. Målet med din hjemmeside skal være, at bygge et stærkt og kraftfuldt fundament til din virksomhed. På den måde vil mange af dine andre markedsføring aktiviteter, blive langt mere effektive.
Marketing Advisor hjælper dig din digitale identitet
Vi får det bedste frem i vores kunder. Lad os hjælpe dig med, at få præcis den udstråling, der skal sikre dig din fremtid. Kontakt os til en uforpligtende samtale omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvordan ser en god hjemmeside ud?

Når man som virksomhed bestemmer sig for at skulle have en digital identitet, er det der nogle essentielle kriterier man skal være opmærksom på, for at opnå den ønskede udstråling.

Først og fremmest skal man, så vidt muligt, få skabt den “røde tråd” mellem hjemmeside og virksomhed. Et godt sted at starte kan være med farvevalg og opbygning. Hvis man som mekaniker i forvejen gør brug af orange og grå i logo, på firmabiler mm., er det oplagt at hjemmesiden gør brug af samme farver.

Husk de vigtige detaljer til din nye hjemmeside

Opbygningen af hjemmesiden skal være brugervenlig og overskuelig, så man som forbruger ikke mister interessen. Derfor er det vigtigt, at der er en logisk og let sti, til der man ønsker at få dækket sit behov.

Vær også opmærksom på, at omkring 80% af søgninger på Google foretages via enten mobiler eller tablets. Det er derfor altafgørende, at din hjemmeside er mobilvenlig. I fagsprog, bliver dette kaldt for en responsiv hjemmeside. 

For hvis din hjemmeside ikke er responsiv, vil brugeren miste interessen. Du kan bruge denne viden til, at skræddersy din side efter deres præferencer, for at opnå den bedste konvertering.

Hvilke fordele giver en god hjemmeside?

En hjemmeside, som opfylder samtlige krav, vil give virksomheden en bred vifte af fordele i forhold til konkurrenter. Opnår du en god brugervenlighed, mobilvenlighed og interessant indhold, vil det i mange tilfælde, resultere i en højere konvertering af kunder.

Få flere konverteringer på din hjemmeside

Bliv klogere på content marketing – Klik her for at læse mere
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing