Ram den rigtige målgruppe med Display annoncering

Display annoncering rammer den målgruppe, som har vist interesse for lige præcis din branche

Display annoncering er, når det bærende element i ens annoncer er billeder frem for tekst. Med billeder øger du nemlig dine reklamers synlighed, idet billeder i langt større grad fanger folks opmærksomhed, end en ren tekst annonce gør – og at fange folks opmærksomhed er første skridt mod at lave et salg
3 gode grunde til at vælge Display annoncering

Annoncerne præsenterer dit produkt visuelt og flot

Præsenter dit produkt på andre relaterende hjemmesider

Bliv vist samtlige steder, hvor din målgruppe bevæger sig online

Vil du eksponere din målgruppe, mens de surfer på deres favoritsider?

Display målrettes, så den rammer netop den målgruppe, som har vist interesse for lige præcis din branche. Du vil med Display annoncering, nå ud til en langt bredere målgruppe, idet annoncering kører flere steder online online.

Display giver dig derfor endnu større eksponering og vil derfor hjælpe dig og din virksomhed med blandt andet at få flere kunder, højere omsætning, øget kendskab til din virksomhed og meget mere. Men hvordan formidler man bedst sit brand og budskab visuelt, så det rammer netop dén målgruppe, man ønsker at nå ud til?

Ved at gøre brug af Display er det muligt at eksponere potentielle og nuværende kunder på relevante hjemmesider/medier. Det vil helt konkret betyde, at når din målgruppe surfer rundt på deres yndlingssider, vil de blive eksponeret for dine annoncer. Dette medfører langt større muligheder, for at din målgruppe bliver opmærksom på din virksomhed og det, du kan tilbyde dem.

Din annonce kan tage vilkårlig form (billeder, video, tekst, animation mm.) alt efter hvad du ønsker, og hvilket formål kampagnen har. Ved brug af annoncering er det vigtigt at udvælge den rigtige målgruppe for eksponeringen, da det er altafgørende for, hvilket resultat kampagnen i sidste ende vil give din virksomhed.

Hvorfor skal vi stå for din Display annoncering?

Prisvindende grafiker

Vores grafiker har vundet flere priser og er derfor i stand til, at varetage din opgave og lave et indbydende Display design, som motivere potentielle kunder til at købe hos dig!

Vi sikre eksponering af din målgruppe

Vi laver en nøjagtig udvælgelse af din målgruppe, så de eksponerede for din annonce altid er af relevans for din virksomhed.

Vi kender dit marked og din målgruppe

Vi ved hvornår der skal gøres brug af Display og  ikke alle produkter eller ydelser egner sig til Display og vi ved hvornår og hvordan, fordi vi kender dit marked og din målgruppe!

Hvad kan Display annoncering give din virksomhed?

Display annoncering giver dig eksponeringsmuligheder, som du aldrig har set før. Du vil blive vist samtlige steder, hvor din målgruppe bevæger sig online. Det har et hav af muligheder, og det er derfor muligt at skræddersy Display annoncering efter dine behov.

Display annoncering kan blandt andet hjælpe dig med at få flere kunder, højere omsætning, øge kendskabet til din virksomhed og meget mere. Det kræver blot den rigtige opsætning samt løbende kontrol og evaluering, så kampagnen kører bedst muligt og kan give det bedst mulige resultat.

Display annoncer

i forskellige størrelser til desktop, tablet og mobil

Tablet

Mobil

Dekstop

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?

Supplerende produkter til Display annoncering
Supplerende produkter til Display annoncering

AdWords

Kom på side 1 på Google med det samme

Content Marketing

Værdifuldt og professionelt skrevet indhold til din virksomhed

Remarketing

Følger interesserede kunder og øger konverteringen