Facebook annoncering – Brug de sociale medier til annoncering

Facebook og Instagram er to af danskernes mest foretrukne sociale medier.

Samlet set bruger ca 4,5 millioner danskere Facebook og Instagram, hvilket giver uanede eksponeringsmuligheder. Vores team skræddersyer dine  Facebook annoncering, alt afhængigt af behov og formål, så du kan få det bedste resultat. Du vil en gang om måneden få en status på din annoncering på Facebook eller Instagram annoncering.

3 gode grunde til at vælge Facebook og Instagram annoncering
3 gode grunde til at vælge
Instagram og Facebook annoncering
Facebook annoncering

Annoncering på de sociale medier er målrettet og segmenteret

Facebook annoncering

Mere trafik til din hjemmeside og flere likes giver flere henvendelser

Facebook annoncering

Følg med i udviklingen af dine annoncer på de sociale medier

Hvad kan man få ud af Instagram og Facebook annoncering?

Facebook og Instagram er på forholdsvis kort tid blevet danskernes foretrukne medie med ca. 70% af befolkningen som brugere. Det gør derfor også Facebook og Instagram til to af de mest profitable onlinekanaler overhovedet.

Facebook som også administrere Instagram, optimerer og udvider konstant deres services, som derfor også stiller højere krav til annoncører. Det medfører, at man som annoncør konstant skal holde sig ajour med de nyeste tiltag og være omstillingsparat for at opnå de bedste resultater. Særligt i forhold til målgruppeudvælgelse og sporingen af resultater, brænder mange virksomheder nallerne, ved enten at udvælge en forkert målgruppe eller spore på irrelevante parametre. Dette medfører i mange tilfælde dårlige resultater og samlet set en dårlig oplevelse.

Facebook annoncering
Arbejdsprocessen ved opstart af Instagram og Facebook annoncering

Forventningsafstemning

Vi ringer dig op med henblik på, at vi skal have den samme forventning til forløbet samt afdækker, hvad forløbet skal omhandle, fremgangsmåde m.m.

Potentialeanalyse og målgruppeanalyse

Vi foretager en potentialeanalyse, kombineret med en målgruppeanalyse for, at udvælge den optimale målgruppe og vurdere forløbets potentiale. Derudfra kan der opsættes en målsætning, som strukturerer processen.

Opsætning af annonce på Facebook

Vi opsætter annoncen på baggrund af målgruppen, potentialet og det ønskede produkt/ydelse. Denne opsætning er en kombination af både design og markedsføring, som har til formål at opnå det bedst resultat.

Præsentation af annonce på Facebook

Vi ringer til dig endnu en gang, samt sender en mail med annoncen, som vi sammen gennemgår. Her ændres eventuelle ønsker, så annoncen til sidst kan godkendes af begge parter.

Igangsættelse af annoncering samt optimering

Efter begge parter har godkendt resultatet, kan annoncen igangsættes. Efter aktivering vil annoncen løbende blive optimeret baggrund af de resultater, som følger. Optimeringen foretages for bedst muligt, at kunne opnå den opsatte målsætning.
Facebook annoncering

Hvorfor bruge professionelle til opsætning af Facebook eller Instagram annonce?

Mulighederne ved korrekt udført Facebook eller Instagram annoncering er derimod grænseløse, hvis man som annoncør udvælger den rette målgruppe, tilpasser sin annonce efter denne, samt sporer på de rigtige parametre. Formår man dette, får man som annoncør både gode resultater og indblik i målgruppens adfærd og kan derfor tilpasse sine annoncer yderligere.

Samlet set vil man med god forståelse og korrekt brug af Facebook eller Instagram annoncering have uanede muligheder for vækst, informationsformidling eller hvad man som virksomhed ønsker at opnå.

Facebook annoncering
3 gode grunde til at vælge Facebook og Instagram annoncering
Eksempler på forskellige
Facebook og Instagram annoncer

Facebook link – PC

Send folk til din hjemmeside

Facebook annoncering

Facebook link – Mobil

Send folk til din hjemmeside

Facebook annoncering

Facebook roterende annonce

Få vist op til 10 billeder og før folk til specifikke steder på din hjemmeside

Facebook annoncering

Instagram link – Lille

Send folk til din hjemmeside

Instagram ads

Instagram link – Stor

Send folk til din hjemmeside

Instagram ads

Instagram roterende annonce

Få vist op til 5 billeder og før folk til specifikke stedet på din hjemmeside

Instagram ads

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?