Dine sociale profiler er dit professionelle ansigt udadtil

Det er derfor vigtigt at din Facebook virksomhedsprofil har det rette udtryk.

Få oprettet Facebook virksomhedsprofil, Instagram virksomhedsprofil samt LinkedIn virksomhedsprofil. Eftersom størstedelen af danskerne benytter sig af de sociale medier, er det også her de vil kunne støde på din virksomhed. Det er derfor utrolig vigtigt, at have den rette udstråling samt en “rød-tråd” mellem virksomhed, hjemmeside og sociale profiler.
3 gode grunde til at få designet sociale profiler

Det er vigtigt med en entydig udstråling af sin virksomhed

Det er vigtigt med en professionel fremtoning af sin virksomhed

De sociale medier bruges til at informere og rådgive sine kunder

Hvorfor skal du have professionelt designede profiler?

Vores team af uddannede grafikere, sætter en dyd i at formidle din virksomhed på den bedst mulige måde til forbrugerne. Vi mener at dialog, er vejen til succes og det er derfor altafgørende, at blive enige om, hvilken opfattelse man som forbruger skal sidde med efter, man er blevet eksponeret for dine profiler.

Få en Facebook virksomhedsprofil

I 2018 havde 77 % af alle danskere en profil på et eller flere sociale medier. Derfor er det også vigtigt, at netop din virksomhed er til stede på enten et eller flere af disse. Herunder blandt andet med en Facebook virksomhedsprofil. De sociale medier giver dig nemlig mulighed for at få en direkte kanal til netop din målgruppe samtidig at det giver dine kunder – både nuværende og potentielle – en oplevelse af et uformelt nærvær og kontakt til netop din virksomhed.

Hvorfor en social virksomhedsprofil?

Det er vigtigt at både nuværende og potentielle kunder her får det bedste indtryk af din virksomhed og at de kan se en tydelig sammenhæng mellem virksomheden, hjemmesiden og de dertilhørende sociale profiler. Samtlige profiler, hjemmeside og virksomhed, skal have samme udstråling, så forbrugeren ikke kan blive i tvivl om virksomhedsidentiteten. Derfor er det vigtigt, overlade en opgave af denne størrelse til fagfolk. Mange er desværre efter overbevisningen om, at det sagtens kan klares som et “gør-det-selv” projekt, hvilket er en klar misforståelse. Det handler om at lade, dem som har specialiseret sig inde for området, varetage opgaven for at opnå det bedste resultat.

Sådan skaber vi succes med dine sociale profiler

Skræddersyede virksomhedsprofiler

Vi skræddersyer din sociale virksomhedsprofiler ud fra din nuværende eller ønskede identitet og skaber genkendelighed for kunden.

Professionnel fremstilling

Det er altafgørende, at være fremstillet professionelt, men derudover også personligt! Vi skaber professionelle og tilmed også personlige og sociale profiler til dig.

Relationsopbyggende

Kombinationen af professionalisme og perpersonificerning af dine sociale profiler, skaber en form for relationsopbygning i forhold til dine kunder, ved at være relaterbar genkendelig.

Hvad kan sociale profiler bruges til?

Sociale profiler har et hav af funktioner og muligheder, man som virksomhed kan gøre brug af for, at styrke sit brand, yde kundeservice, formidlede værdiskabende budskaber og meget mere.

Virksomhedsprofiler er specielt interessant, idet man kommer helt tæt på sine kunder og aktivt kan interagere med dem. Det er specielt brugbart, hvis man ønsker at lære sine kunder bedre at kende, for på den måde at kunne yde den bedste og mest fyldestgørende service.

kontakt os allerede i dag; så hjælper vi dig og din virksomhed godt i gang med en skræddersyet profil på de sociale medier – og det er uanset om du vil bruge den til at informere og rådgive dine kunder, til at markedsføre dine produkter og dit brand eller til noget helt tredje.

Facebook

LinkedIn

Youtube

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?