Indlæg skrevet d.

19. marts 2019

Fik fint besøg af Greves borgmester Pernille Beckmann

Marketing Advisor fik tirsdag d. 12. marts besøg af Greves borgmester Pernille Beckmann, som kiggede forbi til et virksomhedsbesøg. Over det sidste halve år har vores bureau gennemgået en rivende udvikling, hvilket har betydet en stor stigning i antallet af medarbejdere og kunder.

 

Nedenstående er uddrag fra artiklen:

Fra fire til fjorten medarbejdere på under et år efter tilflytning til Greve

Siden maj 2018 har det unge marketingbureau Marketing Advisor i Greve haft vokseværk lidt ud over det sædvanlige. Ved indflytningen i de nye lokaler i huset på Metalgangen 9C havde ejer og adm. direktør Mikkel Haagensen dengang fire medarbejdere på lønningslisten. I dag har han fjorten, hvoraf de fem er sælgere. Nu er bureauet tæt på at vokse ud af rammerne og derfor på udkig efter noget større helst i Greve. Det fortalte han til borgmesteren på et virksomhedsbesøg en tidlig morgen i marts.

Marketing Advisor er en af de vækstvirksomheder, der sidste år flyttede fra Hvidovre til Greve for at få gode rammer til at skabe vækst, udvikling og nye arbejdspladser. Og det er i den grad lykkedes på ganske kort tid, erfarede Greves borgmester Pernille Beckmann, da hun sammen med Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed kiggede forbi marketingbureauet til en kop kaffe sammen med lokalpolitikeren Morten Dahlin. Gæsterne var nysgerrige efter at vide, hvad virksomheden har succes med at sælge, og hvem kunderne er.

– Vi er sat i verden for at skabe vækst for alle typer virksomheder, der har en ambition om at få flere kunder og øge indtjeningen gennem digital marketing fx via hjemmesiden, Google og Facebook. Vi går ikke efter de små kunder men efter dem med økonomiske muskler. Men mange har stadig den opfattelse, at marketing er ligesom varm luft. Vores mission er at ændre det gængse syn på markedsføring, sagde ejer og adm. direktør Mikkel Haagensen. Han uddybede:

– Vores erfaring er, at hvis du vil skabe vækst i din virksomhed i dag, hvor alt og alle er online, er du nødt til at være synlig på nettet og de sociale medier gennem annoncering og skille dig ud positivt ud fra konkurrenterne. Det hjælper vi kunderne med, og det er vi gode til. For vi er alle unge og vant til at begå os digitalt, og vi gør en dyd ud af hele tiden at følge med udviklingen, der går stærk inden for vores fagområde, pointerede Mikkel, hvis familie næsten alle bor i Solrød….

Ønsker du at blive klogere på online markedsføring?

Følg os på de sociale medier og se når vi kommer med gode råd til online markedsføring.

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?