Hvem er vi egentlig?

Vi arbejder ud fra nogle lidt simplere principper, end for mange andre, da vi mener at gennemsigtighed og troværdighed er byggestenene i et godt samarbejde. Der findes mange, som mener at markedsføring er ligesom varm luft, da man ikke ved hvad man får for sine penge. Denne tankegang kommer vi til livs ved at påvise, hvordan markedsføring bør være en nøgleaktivitet i enhver virksomhed.

Din succes er vores succes

…det er ud fra lige præcis det princip at vores team arbejder, og det gør de hver gang

Adskiller os fra vores konkurrenter

Vi er villige til at opsætte en garanti, for opnåelse af din målsætning

Vi går ind for 100% gennemsigtighed

Hos os finder du ingen skjulte dagsordener eller feje tricks. Vi dokumenterer udført arbejde

Vores mission

Det er Marketing Advisor’s mission er at ændre det gængse syn på markedsføring. 

 

Vi vil have dig og dine kunder til at se markedsføring som en positiv og uundværlig service, som gør det muligt for dig, at vise dine kunder, hvordan du kan hjælpe dem. Vi tror på, at du har noget helt unikt at dele ud af og der findes masser af mennesker, der kan have gavn af netop dét, du tilbyder. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at blive synlig for dine kunder.

Din foretrukne samarbejdspartner

Vi ønsker at være en stærk samarbejdspartner for dig, og vi tror på at klar kommunikation og et let forståeligt koncept gør en kæmpe forskel.

Personlig rådgivning og sparring

Vi er med dig fra budgetplanlægning til effektmåling og står klar med personlig rådgivning og sparring, når du har behov for det. Vores vigtigste opgave er din succes.

Vores vision

Vi ser det som vores vision, at blive den foretrukne samarbejdspartner, hvad angår vækst og markedsføring i alle type virksomheder. Vi tror på at samarbejde, kommunikation og kvalitet er vejen til succes. Vi ønsker at bidrage til udviklingen af det danske erhvervsliv og skabe en mere strømlinet og gennemsigtig markedsføring for alle.
Få et unikt indblik i vores hverdag
N
Arbejdsdage med plads til spas
N
Aktive pauser med bordtennis
N
Sociale arrangementer og firmature

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?