Hvordan er arbejdsprocessen ved udvikling af Google AdWords?

Optimal udvælgelse af søgeord er vejen til en succesfuld Ads kampagne

Opsætning og optimering af Ads kampagner, har i vores Adwords bureau altid udgangspunkt i din ønskede målgruppe, med for at opnå de optimale søgeord.

Søgeordene er omdrejningspunktet for selve kampagnen og fungerer derfor som fundament for processen. Derefter, opsættes en struktur, som optimeres løbende, for at kunne bibeholde lavest mulige klikpriser, som går i overensstemmelse med de bedst mulige resultat.

Nedenfor ses arbejdsprocessen ved udvikling af Google Adwords kampagner:

En Google Ads kampagne giver hurtigt vækst og trafik til din virksomhed, hvis kampagnen er opsat optimalt. Det er derfor altafgørende, hvordan udarbejdelsen og processen foregår.
Z

Afdækning af søgeord

I samarbejde med jer, laver vi en komplet analyse af jeres potentielle kunders søgeadfærd og udvælger de søgeord, der vil være mest profitable.
Z

Opsætning af kampagner

Vi opsætter en optimal kampagnestruktur og opsætter alle kampagner, annoncer og søgeord med den mest optimale struktur for at sikre et overskueligt overblik og laveste klikpriser.
Z

Løbende evaluering og optimering af kampagner

Vi vil løbende gennemgå og evaluere alle kampagner, annoncer og søgeord og optimere dem for at sikre at I får mest ud jeres AdWords budget.

Vil du læse mere om Google Ads?

Få en større forsåelse for Google Ads – Klik her for at læse mere
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing