Klinik LookZ

Kundecases Klinik LookZ
Klinik LookZ er en klinik med et professionelt team som tilsammen har mere end 30 års erfaring indenfor plastikkirurgi.
De ligger i hjertet af Aalborg men med en diskret beliggenhed og gode parkeringsmuligheder. De services Klinik LookZ tilbyder, er kosmetiske behandlinger med botulinumtoksin (botox) og vævsfillere (filler).
Nyt design af hjemmeside til Klinik LookZ
\

Højere synlighed på Google

Der skulle skabes høj lokal synlighed i Aalborg for Klinik LookZ
\

Ny konverterbar og brugervenlig hjemmeside

Det skulle blive simplere, at finde den rette information og booke tid.
\

Branding og annoncering gennem sociale medier

Navnet og brandet Klinik LookZ skulle gøres mere synlig og tilgængelig.

Hvad var Klinik LookZ største udfordring?

Der var et ønske om at få flere kunder gennem online tilstedeværelse, mere specifikt ved, at skabe flere leads både gennem sociale profiler og klinikkens hjemmeside. Den helt store udfordring for Klinik LookZ var, at de havde flotte anmeldelser, hvor tidligere kunder gav gode anbefalinger og flot omtale, men havde problemer med, at der ikke blev modtaget nok henvendelser.

top 10 placeringer på Google

%

Øget trafik på Google

Unikke søgninger på Klinik LookZ

Den nye digitale strategi

Marketing Advisors svar på denne problemstilling, var at få større fokus på de korrekte målgrupper, som var interesserede i klinikkens ydelser. Det blev udført gennem en klar strategi for, hvordan der i fremtiden skulle kommunikeres til både potentielle og nuværende kunder, med større fokus på klinikkens værdier og idealer.

Her skulle der bl.a. laves en søgeordsoptimering på relevante søgeord, der skulle give højere høje lokale placeringer omkring Klinik LookZ på Google. På den måde blev, der skabt mere relevant trafik til hjemmesiden.

Hvad var resultaterne?

Flere henvendelser og bedre leads
Klinik LookZ oplevede et stort boost af henvendelser, efter Marketing Advisor trådte til. Især på Facebook, har klinikken oplevet rigtigt mange leads, som viser interesse for skønhedsbehandlinger. Hjemmesiden oplever desuden rigtigt meget trafik og interesse, som har endt ud i flere leads. Mange af disse leads, bliver skabt udelukkende via. organiske tiltag, som har styrket Klinik LookZ’s værdi overfor deres kunder.

Siden Marketing Advisor startede er trafikken til hjemmesiden steget med 143% på meget kort tid. Synligheden på Google havde den største indflydelse på disse tal, der gjorde de leads og besøgende på den nye hjemmeside langt mere målrettede og konverterbare. På den måde, fik Marketing Advisor skabt relevante sales funnels for Klinik LookZ.

Vedligeholdelse
Helt ekstraordinært, allerede kort efter Klinik LookZ startede et samarbejde med Marketing Advisor, opnåede de den målsætning der var blevet opsat. Derfor, blev der opsat ny strategi, med flere tiltag, som fortsat skal sikre lead genereringen til klinikken. Strategien kortlagde hvordan Facebook annoncering skulle forstærke den opnåede position på markedet.
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing