Estate Brønshøj

Estate Brønshøj var løbet ind i et problem med en ukorrekt og negativ historie på nettet, der havde spredt sig og skabt et dårligt rygte om virksomheden.

Derfor tog ejeren Peter Sepstrup kontakt til Marketing Advisor for at få hjælp til at komme ud af sin knibe. Siden er der blevet arbejdet med SEO og i dag er den falske historie ikke længere at finde, når man søger på Google.

|

Vi har fået en helt anden form for trafik af kunder, som også henvender sig til os og det er fra de digitale platforme

” Selvom jeg kom til Marketing Advisor med en lidt usædvanlig udfordring, så blev jeg mødt af en høj grad af professionalisme. Der var på det tidspunkt en historie på nettet, der satte mig i et dårligt lys – historien var ikke sand og kunne udløse lidt af en shitstorm. Jeg var bekymret for, at det skulle ødelægge mit firma, og derfor havde jeg virkelig brug for hjælp. Marketing Advisor påtog sig opgaven og kom med flere løsningsforslag. De stoppede ikke før alle spor af historien var væk, og det er jeg dem evigt taknemlig for! “

Skrevet af: Peter Sepstrup

Estate Brønshøj kom til Marketing Advisor for at få hjælp til at skabe et positivt omdømme.

Skadelige historier på nettet

Ejeren af Estate Brønshøj, Peter Sepstrup, havde den udfordring, at der på nettet florerede en fejlagtig historie om virksomheden, der havde en skadelig effekt på hans omdømme.

Et fejlagtigt image

Når potentielle kunder søgte på virksomheden, resulterede den fejlagtige omtale i at kunderne blev mødt af skadelige historier om, der skabte et negativt billede af virksomheden.

Hvordan skaber man et godt ry igen?

Peter Sepstrup kontaktede Marketing Advisor, med henblik på at få fremhævet de gode og korrekte historier om sin virksomhed, og på denne måde få genskabt sit gode omdømme.

Marketing Advisor benyttede sig af SEO for at fremhæve korrekte og positive historier om Estate Brønshøj.

PR & Branding

Som fundament for hele arbejdet omkring Estate Brønshøj, blev strategien udarbejdet igennem en grundig analyse af Virksomhedens brand og image.

Søgemaskineoptimering (SEO)

I et forsøg på at nedbringe de ukorrekte og fejlagtige historier om virksomheden, og derimod fremhæve de korrekte og positive brugte Marketing Advisor SEO.

Kontakt til udgivere

De forkerte historier blev dog ved at florere, og da SEO ikke viste sig at være tilstrækkeligt, tog Marketing Advisor kontakt til udgiveren af den fejlagtige historie samt Google for at få fjernet historien fra søgeresultaterne.

Estate Brønshøjs positive sider er blevet fremhævet og har i dag topplaceringer på Google.

Topplaceringer på Google

Det intense SEO-arbejde resulterede i, at Estate Brønshøjs positive sider i dag ligger i topplaceringerne på de søgeord der gavner virksomheden bedst.

Ingen fejlagtige oplysninger

Gennem samarbejdet har Estate Brønshøj dermed fået standset de fejlagtige historier, og og de ukorrekte historier kan ikke længere findes på Google.

Fremadrettet fokus

Med de ukorrekte historier om virksomheden ude af syne, kan Peter Sepstrup og Estate Brønshøj igen fokusere på at arbejde fremadrettet og få nye kunder.

Kundens vej til succes

Denne kunde har opnået stor succes gennem følgende produkter:

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?

Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.