Estate Brønshøj

Estate Brønshøj var løbet ind i et problem med en ukorrekt og negativ historie på nettet, der havde spredt sig og skabt et dårligt rygte om virksomheden. Derfor tog ejeren Peter Sepstrup kontakt til Marketing Advisor for at få hjælp til at komme ud af sin knibe. Siden er der blevet arbejdet med SEO og i dag er den falske historie ikke længere at finde, når man søger på Google.

Kundens vej til succes

Denne kunde har opnået stor succes gennem følgende produkter:

” Selvom jeg kom til Marketing Advisor med en lidt usædvanlig udfordring, så blev jeg mødt af en høj grad af professionalisme. Der var på det tidspunkt en historie på nettet, der satte mig i et dårligt lys – historien var ikke sand og kunne udløse lidt af en shitstorm. Jeg var bekymret for, at det skulle ødelægge mit firma, og derfor havde jeg virkelig brug for hjælp. Marketing Advisor påtog sig opgaven og kom med flere løsningsforslag. De stoppede ikke før alle spor af historien var væk, og det er jeg dem evigt taknemlig for! “

Skrevet af: Peter Sepstrup

|

Jeg har godt kunne lide den tilgang der har været til det, med en professionel tekstforfatter som har interviewet os

|

Vi har fået en helt anden form for trafik af kunder, som også henvender sig til os og det er fra de digitale platforme

Estate Brønshøj kom til Marketing Advisor for at få hjælp til at skabe et positivt omdømme.

Peter Sepstrup ejer Estate Brønshøj havde den udfordring, at der på nettet florerede en fejlagtig historie om virksomheden, der havde en skadelig effekt på hans omdømme.

En søgning på Estate Brønshøj resulterede i, at potentielle kunder fandt urigtige og skadelige historier om virksomheden.

Peter Sepstrup havde derfor brug for hjælp til, at fremhæve de korrekte og positive historier og således skabe et godt ry omkring sin virksomhed igen.

Marketing Advisor benyttede sig af SEO for at fremhæve korrekte og positive historier om Estate Brønshøj.

I et forsøg på at nedbringe de ukorrekte og fejlagtige historier om virksomheden, og derimod fremhæve de korrekte og positive brugte Marketing Advisor SEO.

De forkerte historier blev dog ved at florere, og da SEO ikke viste sig at være tilstrækkeligt, tog Marketing Advisor kontakt til udgiveren af den fejlagtige historie samt Google for at få fjernet historien fra søgeresultaterne.

Estate Brønshøjs positive sider er blevet fremhævet og har i dag topplaceringer på Google.

Det intense SEO-arbejde resulterede i, at Estate Brønshøjs positive sider i dag ligger i topplaceringerne, og de ukorrekte historier kan ikke længere findes på Google.

Gennem samarbejdet har Estate Brønshøj dermed fået standset de fejlagtige historier, der har kunne skade deres omdømme, og nu kan de atter arbejde fremad og få nye kunder.

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?

Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.