Friis Nielsen Automobiler

Friis Nielsen Automobiler er et AutoMester værksted i Søborg, og de gik med drømmen om at blive de lokale kunders foretrukne bilværksted. Derfor tog de kontakt til Marketing Advisor.

I dag har de en ny og opdateret hjemmeside, Facebook-annoncer og god SEO, der har givet dem topplaceringer hos Google.

Kundens vej til succes

Denne kunde har opnået stor succes gennem følgende produkter:
E

” Jeg havde aldrig forestillet mig, at online markedsføring kunne gøre SÅ meget for et bilværksted. Marketing Advisor fik et budget og så overtog de al online markedsføring for mig. Jeg ved ikke, hvad jeg havde ventet, men at det skulle give mig så mange nye kunder, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig. Marketing Advisor er super professionelle og sætter helt konkrete mål for deres arbejde. Det gør, at jeg kan se 100%, hvad jeg får ud af samarbejdet – og det har uden tvivl været alle pengene værd!

Skrevet af: Christian Friis Nielsen
|
Med de nye og nemme kontaktmuligheder er der mange som har bestilt service og jeg får tit besked fra folk der ønsker at blive ringet op
|
Der er mange indenfor branchen som har spurgt hvor jeg har fået lavet min hjemmeside, fordi de synes det er et lækkert design

Friis Nielsen Automobiler kom til Marketing Advisor med et behov for en ny hjemmeside og et ønske om at få flere kunder.

I 25 år har Christian Friis Nielsen drevet et AutoMester-værksted i Søborg, som han har overtaget efter sin far. Medarbejderne på værkstedet er altid opdateret på den nyeste viden, men udfordringen for virksomheden er dog at kunne følge med tiden på den digitale side.

Deres hjemmeside var forældet og afspejlede ikke længere firmaet udadtil. Samtidig nærede Christian et håb om at kunne skaffe flere kunder til sin virksomhed gennem online markedsføring. Vi fik derfor et budget, der skulle fordeles på bedst mulig vis for at få henvendelser fra potentielle kunder.

En ny hjemmeside kombineret med Facebook-annoncering samt komplet sporing af hele hjemmesiden og markedsføringen blev svaret for Friis Nielsen Automobiler.

Den nye hjemmeside opfordrer potentielle kunder til at booke service og blive ringet op af værkstedet. Hjemmesiden er udstyret med komplet sporing samt Facebook og Google remarketing.

Gennem en række forskellige splittests stod det klart, at responsen fra Facebook-annoncering var den bedste og stærkeste kanal for autoværkstedet. Annonceringen blev brugt til at få potentielle kunder ind på den nye hjemmeside, hvor der med remarketing og sporing kan følges op på deres besøg og laves nye annoncer til dem.

For at gøre Friis Nielsen Automobiler til det foretrukne valg for de lokale kunder, blev der foretaget SEO på hjemmesiden.

Friis Nielsen Automobiler er blevet kundernes foretrukne valg, og de modtager i dag 2-3 leads om ugen selv i de stille perioder.

I dag har Friis Nielsen Automobiler med hjælp fra Marketing Advisor opnået alle de opsatte målsætninger.

I Google-søgninger ligger Friis Nielsen Automobiler nu helt i toppen, hvis man vil finde et autoværksted i Søborg-området. Det hjælper til at gøre FN Auto til kundernes foretrukne valg.

Inden Friis Nielsen Automobiler begyndte samarbejdet med Marketing Advisor gav deres hjemmeside dem ingen leads til nye kunder, og i dag får de selv i stille perioder i gennemsnit 2-3 leads om ugen.

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?

Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.