Friis Nielsen Automobiler

Friis Nielsen Automobiler er et AutoMester værksted i Søborg, og de gik med drømmen om at blive de lokale kunders foretrukne bilværksted. Værkstedet havde flere gange forsøgt sig med online markedsføring, uden held. Derfor tog de kontakt til Marketing Advisor.

I dag har de en ny og opdateret hjemmeside, Facebook-annoncer og topplaceringer hos Google. Det har samlet set sørget for at værkstedet idag får 9-12 nye henvendelser om måneden, og har en bedre kontakt til deres potentielle kunder.

” Jeg havde aldrig forestillet mig, at online markedsføring kunne gøre SÅ meget for et bilværksted. Marketing Advisor fik et budget og så overtog de al online markedsføring for mig. Jeg ved ikke, hvad jeg havde ventet, men at det skulle give mig så mange nye kunder, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig. Marketing Advisor er super professionelle og sætter helt konkrete mål for deres arbejde. Det gør, at jeg kan se 100%, hvad jeg får ud af samarbejdet – og det har uden tvivl været alle pengene værd!

Skrevet af: Christian Friis Nielsen

Friis Nielsen Automobiler kom til Marketing Advisor med et behov for en ny hjemmeside og et ønske om at få flere kunder.

Hvordan følger et autoværksted med digitalt?

I 25 år har Christian Friis Nielsen drevet et AutoMester-værksted i Søborg, som han har overtaget efter sin far. Medarbejderne på værkstedet er altid opdateret på den nyeste viden, men udfordringen for virksomheden var dog at kunne følge med tiden på den digitale side.

Forældet hjemmeside

Værkstedets hjemmeside var forældet og afspejlede ikke længere firmaets identitet og værdier udadtil. Samtidigt havde Christian en udfordring i at deres hjemmeside ikke levede op til dens fulde potentiale i forhold til at skabe kundehenvendelser.

Online tilstedeværelse

Virksomheden havde ikke en stærk tilstedeværelse online, og deres forskellige platforme var delvist inaktive. Det var med til at skabe en udfordring for potentielle kunder, i at finde og kontakte autoværkstedet.

En ny hjemmeside kombineret med Facebook-annoncering samt komplet sporing af hele hjemmesiden og markedsføringen blev svaret for Friis Nielsen Automobiler.

Opdateret hjemmeside

Den nye hjemmeside har fået en grafisk opgradering, der opfordrer potentielle kunder til at booke service og blive ringet op af autoværkstedet. Hjemmesiden er udstyret med komplet sporing samt Facebook og Google remarketing, så værkstedet altid har et overblik over deres resultater.

Facebook annoncering

Gennem en række forskellige splittests stod det klart, at responsen fra Facebook-annoncering var den bedste og stærkeste kanal for autoværkstedet. Annonceringen blev brugt til at få potentielle kunder ind på den nye hjemmeside, hvor der med remarketing og sporing kan følges op på deres besøg og laves nye annoncer til dem.

Søgemaskineoptimering (SEO)

For at gøre Friis Nielsen Automobiler til det foretrukne valg for de lokale kunder, blev der foretaget SEO på hjemmesiden. SEO-optimeringen fokuserer på de søgeord der på bedst mulig vis sætter autoværkstedet i kontakt med potentielle kunder, og skaber synlighed for virksomheden.

I dag har Friis Nielsen Automobiler med hjælp fra Marketing Advisor opnået alle de opsatte målsætninger. Friis Nielsen Automobiler er blevet kundernes foretrukne valg, og de modtager i dag 9-12 henvendelser om måneden selv i de stille perioder.

Kundens foretrukne valg

I dag har Friis Nielsen Automobiler med hjælp fra Marketing Advisor, en stærk online tilstedeværelse. Virksomheden er blevet lettere at finde online, og deres nye online markedsføring går i rød tråd med værkstedets identitet og værdier.

Flere kunder

Inden Friis Nielsen Automobiler begyndte samarbejdet med Marketing Advisor gav deres hjemmeside dem ingen henvendelser fra potentielle kunder. I dag får de selv i stille perioder i gennemsnit 9-12 henvendelser om måneden fra potentielle kunder.

Topplaceringer på Google

Efter grundigt SEO arbejde, ligger virksomhedens hjemmeside nu helt i toppen af Google-søgninger, hvis man vil finde et autoværksted i Søborg-området. Det er med til at gøre Friis Nielsen Automobiler til kundernes foretrukne valg.

Kundens vej til succes

Denne kunde har opnået stor succes gennem følgende produkter:

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?