LinkedIn giver dig mulighed for at brande dig selv og synliggøre dine kompetencer

Opbyg faglige netværk med en LinkedIn virksomhedsprofil

LinkedIn har udviklet sig til det tredje største sociale medie i Danmark. Det er det største netværk målrettet erhvervslivet på verdensplan. En LinkedIn virksomhedsprofil henvender sig primært til erhvervsfolk. Du vil derfor have mulighed for at netværke, og henvende dig til virksomheder med din markedsføring.

3 gode grunde til at oprette en LinkedIn virksomhedsprofil

Geografisk rækkevidde i mere end 200 lande
3 millioner deler ugentligt indhold på LinkedIn
Links fra LinkedIn rangeres højt i Googles søgemaskine

Det handler om at bruge sit netværk på LinkedIn og skabe sociale relationer som vil hjælpe til at øge salg og omsætning

Hvis du ønsker at bruge tid på sine kunder og vil skabe en mere personlig relation til dem.  Er LinkedIn er især givende på dette punkt. Derfor er det også vigtigt at arbejde med virksomhedens brand og visuelle identitet. Gode relationer til kunderne kan muligvis gøre dem til ambassadører eller promoters for din virksomhed. Dette fordi, de får lyst til at fortælle andre om jeres gode forhold og værdifulde samarbejde.

Det handler om god og kort Content marketing. Folk kan simpelthen ikke fordøje al den information, de møder hver dag eks LinkedIn. De hårde facts viser faktisk, at statusopdateringer bestående af 150 tegn eller mindre, opnår en stigning på 18 % målt i engagement. Vi sørger derfor at udarbejde Content som er kort og interessant, for at ramme flest mulige brugere.

To grunde til at have en virksomhedsprofil på LinkedIn:

Mest populære sociale platform

I 2018 var 24 % af alle danskere på LinkedIn – det svarer til 1.4 millioner danske brugere. Derfor er LinkedIn det fjerde mest populære sociale medie her i landet – og et oplagt sted at have en profil.

Mest erhvervsorienterede sociale medie i Danmark

Det er derfor særlig oplagt at bruge platformen til stillingsopslag og til at målrette markedsføring mod potentielle erhvervskunder – udover selvfølgelig at holde det sociale netværk vedlige.
Vi tilbyder derfor en all-around $ 1 på LinkedIn. Vi sørger for alt fra en strømlinet opsætning og design af din virksomhedsprofil til strategisk kommunikation gennem både annoncering og/eller opslag.

Hvordan vi hjælper dig med markedsføring på LinkedIn, og hvad kan du selv gøre?

Vi bruger tid på at opsætte en fyldestgørende virksomhedsprofil. Dette fordi, dette er det første skridt mod opnåelse af succes med marketing på LinkedIn.

Vi sørger for at din virksomhedsbeskrivelse er skarpt og indeholder relevante links. Vi er grundig i vores udvælgelse af links på din virksomhedsside på LinkedIn. Dette fordi, google ranker links fra LinkedIn højere. Virksomhedsprofiler har svære ved at nå ud til alle, og derfor kan deling af værdifuld content fra personprofiler være meget mere givende. Få dine ansatte til at dele opslag, samt opdateringer som er slået op fra virksomhedens profil. På den måde kan din virksomhed nå ud til dine medarbejderes netværk. På den måde samtidig få dem til at fremstå som eksperter og de førende på deres felt.

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?