Derfor bør du tænke på Google Marketing

Klik dig ind på en af nedenstående produkter og læs mere om hvordan vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed

Google er den mest brugte søgemaskine på internettet

Google ejer ca. 97% af det danske marked inden for søgemaskiner. Derfor bruger de fleste danskere google for at finde frem til det ønskede produkt, eller den ønskede service. Markedsføring på Google derfor vigtigt for din hjemmeside eller webshop’s konverteringer.

SEO optimering

SEO handler om at foretage ændringer på din hjemmeside eller webshop, herunder teknisk SEO. Hvis man kigger på de ændringer man foretager hver for sig, kan forbedringerne godt virker ubetydelige. Derfor skal man kombinere med andre optimeringer, for at give en hjemmeside højere placeringer på Google. SEO optimering vil derudover give en bedre brugeroplevelse samt effektive organiske resultater. Her skal blandt andet tænkes korrekte søgeord ind i tekstforfatningen så man opnår effektiv content marketing. SEO skal tænkes hele vejen rundt i en 360 graders vinkel. Det betyder at når man eksempelvis laver Google Adwords annoncering, skal de relevante søgeord udvælges, til hver enkelt annonce.

Annoncering

I en Google Adwords annonce, fokuserer man primært på søgeordene i annoncen, hvor forskellige typer annoncer sættes op efter bestemte målgrupper.

I remarketing annoncering er vigtigheden, at få eksisterende besøgende til at vende retur på hjemmesiden, og ende med en konvertering. For remarketing og alle øvrige typer annoncering gælder det, at det altid er relevant at tænke de rette søgeord ind i sin tekstforfatning.

Google Shopping skal hjælpe dig med at få mere trafik ind på din webshop, og dermed skabe et større salg. Google shopping virker således at dine produkter bliver vist som annoncer. Opdateringerne sker automatisk, fra din webshop, så der ikke manuelt skal skiftes produkter ud. Google shopping udnytter på den måde de informationer der allerede ligger på din webshop, og dermed skiftes dine produkter ud, så snart du får nye.

SEO

Bliv synlig i toppen af Google og øg din omsætning. Effektivt, nemt og målbart.

Læs mere

AdWords

AdWords er en form for markedsføring, som virker hurtigt og er meget effektivt.

Læs mere

Display

Rammer den målgruppe, som har vist interesse for lige præcis din branche.

Læs mere

Remarketing

Øg dine salg/henvendelser, ved at følge de besøgende efter de har forladt din hjemmeside.

Læs mere

Shopping

Med Google Shopping øges trafikken til din webshop, samt dit salg og omsætning.

Læs mere

SSL Certifikat

Få sikret din hjemmeside eller webshop med SSL Certifikat.

Læs mere