Online Markedsføring

Online Markedsføring

Marketing Bureau Online MarkedsføringOpnå nye højder med din online markedsføringDet, der gør Online Markedsføring så speciel, er den datadrevne måde, som du kan ramme dine målgrupper på. Med de rette værktøjer og know-how kan du opnå en høj ROAS. Betegnelsen Online Markedsføring dækker over markedsføring på et digitalt plan. Disse værktøjer betegnes normalt under Online Markedsføring:Google og Social Media markedsføringHjemmeside og webshop designE-mail marketing og automatiseret marketing

Hvorfor online markedsføring?

Online Markedsføring har den fordel, at du ikke behøver den dyre fysiske butik eller adresse. Derimod kræver det en helt anden infrastruktur med hjemmeside eller webshop, hvor du netop kan indsamle vigtige data. Herved kommer du meget hurtigere og mere præcist til at lære dine kunder at kende. For du lære dine kunder meget hurtigere og mere præcist, at kende. Hvem de er, hvad de interessere sig for, hvornår de er online og hvor de befinder sig. Disse digitale fodspor, gør du kan ramme din målgruppe langt mere præcist end ved offline markedsføring.

Grunden til, man mener online markedsføring er mere budgetvenlig er den betalingsform, der hedder cpc/ppc. Her betaler man kun for de resultater du sætter for din annoncering.

Så selvom din annoncer bliver vist til 100.000 brugere, betaler du kun for de 10.000, der klikker sig videre eller interagere med din annonce. På den måde øger du effektiviteten af din markedsføring.

Online markedsføring udvikler sig kontinuerligt 


Vores verden udvikler sig og bliver mere digital for hvert år. Derfor er Online Markedsføring den måske vigtigste overlevelsesfaktor for virksomheder i dag. I dag har vi konstant mulighed for tilgang til internettet med smartphones, tablets og mobilnetværket.

Stort set alt informationssøgning over internettet. Så synlighed på søgemaskiner er essentielt for overlevelse, da det er genvejen til vigtige informationer om dine brugeres brugeradfærd.
Ifølge Danmarks Statistik, er det faktisk helt op omkring 85% af Danmarks befolkning, der bruger søgemaskiner om muligt køb. Så skal du sikre dig, at du er kundernes foretrukne valg, er det vigtigt du inkorporerer Online Markedsføring.

Men med al den informationssøgning kan søgemaskiner, som Google, indhente og registrere brugeradfærd. Det betyder, at med programmer som Google Analytics kan du følge en hel salgstragt fra søgeord til konvertering. Du vil altså med knivskarp præcision kunne optimere kunderejsen og øge konverteringsraten derefter. På den måde kan du let og behændigt få en langt højere ROI end ved traditionelle markedsføringsveje.

De omfangsrige informationsmuligheder for forbrugerne har dog også en bagside af medaljen.

Med alle de forskellige og let tilgængelige informationer er forbrugerne blevet mættet.

Ram din målgruppe med online markedsføring

I bund og grund betyder dette, at du ikke kun kan nøjes med, at eksponere dig selv en enkelt gang pr. forbruger. For så ænser forbrugeren ikke din annonce eller opslag, og viser dig ingen interesse overhovedet.

Du skal altså være konsistent i det du sender ud til forbrugeren, med det formål at vække en interesse. Det er vigtigt, at du i høj grad skaber top of mind hos forbrugerne, når de skal have dækket deres behov. Så når og hvis behovet opstår, så er deres søgehistorik langt tættere på dig og dit brand. På den måde, gennem konsistent og interessant indhold, bliver du din målgruppes foretrukne udbyder. Oplev markedsføring, der vil øge dit afkast på dit markedsføringsbudget. Gennem målrettet og billig annoncering, vil du med de rigtige værktøjer få en høj ROAS.Med den rigtige digitale strategi og handlingsplan vil du kunne skræddersy din Online Markedsføring til de bedste resultater. Mål, spor og optimér dine processer.Facilitér de værktøjer, oftest helt gratis, til at øge din digitale synlighed. På den måde, skaber du top of mind markedsføring, der vil hjælpe dig til at blive dine kunders foretrukne udbyder

Online Marketing med data i hovedsædet

Derfor er vi her til, at hjælpe dig godt på vej. Vi laver løsninger, der tager hånd om netop din online markedsføring. Vi har valgt at specialisere os i, at kunne spore på dine kunders adfærd, så vi kan følge dem gennem hele købsprocessen. Dette skaber grundlaget for, hvordan vi hjælper din virksomhed med, at finde et digitalt fodfæste. Ved, at spore dine kunder gennem hele købsprocessen, kan vi langt mere effektivt benytte annoncering til at sætte gang i din markedsføring. Samtidig, kan vi sørge for at du organisk får langt mere synlighed og trafik til din hjemmeside. Du kan læse langt mere omkring hvilke værktøjer vi benytter for, at nå din målsætning.Marketing Advisor hjælper dig med din Online MarkedsføringLad Marketing Advisor hjælpe dig med din Online Markedsføring. Vi brænder for markedsføring og har stor viden om den digitale verden. Vores unge team med høj faglig ekspertise tager hånd om din digitale identitet, og skaber dine grundpiller til langvarig vækst.

Har du lyst til at læse mere om Online Markedsføring?

Online Markedsføring er et kæmpe stort emne med mange værktøjer, retningslinjer og platforme. På vores blog giver vi vores syn på de bedste fremgangsmåder for succesfuld markedsføring på digitale medier.