PR & Branding “Før” og “Efter”

Før PR og Branding

Før du begynder at arbejde med et PR bureau, er det vigtigt, at du og din virksomhed har fastlagt sin identitet, eller ønskede identitet. Dette er fundamentet for de aktive dele af arbejdsprocessen.
Z

Der skal altid udvikles på dit brand og din PR

I forhold til din virksomheds brand, er det noget som der altid skal arbejdes på og udvikles på. Det er derfor ikke tilstrækkeligt, kun at arbejde med PR & Branding i en kortere periode.

Z

Potentielle kunder skal vælge dig frem for konkurrenterne

Hvordan kunderne forstår dit brand bør altid være af højeste relevans for dig og din virksomhed, da dette har en altafgørende indflydelse på om kunderne køber hos dig eller din konkurrent.

Efter PR og Branding

Der findes som sådan ikke en “efter” situation, med mindre du har valgt at dreje nøglen om.
Z

Træf bevidste valg så du opfattes korrekt

Alle virksomheder arbejder ubevidst med sit brand, men det handler om at træffe bevidste valg i forhold til, hvordan du ønsker at blive opfattet af dine kunder samt potentielle kunder.

Z

Ting tager tid og bliver ikke ændret natten over

Bevidste handlinger, som er nøje planlagt, kan effektivt ændre dit brand og/eller hjælpe til den rette opfattelse. Dertil skal det tilføjes, at en branding process mange gange er foretaget over længere tid, da forbrugerne ikke ændre mening/holdning til dit brand over natten. Dette er også afhængigt af forskellige parametre som f.eks. dit nuværende brands styrke, eller virksomheden levetid. Så det er vigtigt igen, at finde det PR bureau, som kan sende jer den rigtige vej.

Vil du læse mere om Branding?

Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing
Marketing strategi
Influencer
Affiliate Marketing