Effektiv annoncering med Google Ads

SEM Google Ads

Google Ads annoncering er en form for markedsføring, som virker hurtigt og er meget effektivt. Vi er et Marketing bureau, som også tilbyder Google Ads.

Vi hjælper dig med, at opsætte dine Google annoncer, samt sørger for løbende Adwords optimering af dine kampagner, så de hele tiden giver de bedste konventeringer.

Der findes mange måder at tiltrække kunder til din virksomhed på, men hvordan finder man ud af hvilken metode, man som virksomhed skal benytte sig af? AdWords er en utrolig hurtig og god måde at tiltrække kunder til virksomheden.

Betalt annoncering er utroligt fleksibelt, da du kan skrue op og ned for dit markedsføringsbudget. Med AdWords annoncering, rammer du den helt rigtige målgruppe og betaler kun for det du får. AdWords giver dig de bedste placeringer på Google, så du får maksimal synlighed.

Hvordan virker Google Ads?

Google Ads har mange forskellige fordele og værktøjer, der giver effektiv annoncering.

CPC

Google ads er udelukkende baseret på CPC – altså cost per click. Det vil sige, at du kun betaler for de resultater Google generere.

Synlighed

Google Ads giver dig mulighed for, at være det første søgeresultat for informationssøgende. På den måde øger du automatisk chancen for en forøget konvertering, på den informationssøgende.

Flere leads

Google Ads giver dig hurtige og effektive resultater på kort tid. Dine annoncer bliver vist med det samme,

Budget venlig

Du kan få meget for dine annonceringskroner med Google Ads. Der findes mange parametre du kan ændre på, så din ROAS bliver den højeste. Det krævet blot den nødvendige know how og tid.
Når der skal udformes en AdWords-kampagne, er det vigtigt at udvælge relevante søgeord.

Da disse er altafgørende for, hvem der bliver eksponeret for din annonce.

Opnå succes med Google Ads

Udover relevans skal antal søgninger på de bestemte søgeord også tages op til overvejelse, da det logisk set giver bedre mening at lægge sig op på et søgeord, som bliver fremsøgt 1000 gange om måneden, frem for søgeord, som fremsøges 100 gange om måneden.

Dette kommer dog helt an på det specifikke søgeord, da prisen pr. klik stiger i sammenhæng med antal søgninger. Det er derfor nødvendigt at overveje, hvorvidt man har råd til at bruge visse søgeord, og om de klik, der vil blive foretaget som følge af de valgte søgeord, er relevante i forhold til målet med kampagnen. Vores Adwords bureau laver dybdegående søgeordsanalyser og sikrer relevans i søgetermer, for at sikre vores kunder det bedste afkast af deres annoncering.

Opnå højere resultater med markedsføring på Google

For skal du have de bedste resultater er det ikke nok med kun, at have styr på annoncerne. Der skal være styr på søgetermerne, den tekniske optimering og samspillet mellem platforme og medier. Marketing Advisor prøver, at bryde tankegangen om silotænkning. For vi ved, at de bedste resultater bliver skabt, når synergien opstår mellem markedsføringen på de diverse platforme.
Læs mere om, hvordan du bruger markedsføring på Google til at styrke dine Google Ads.
Har du brug for et digitalt marketing bureau?

Lad os hjælpe dig med din Google Ads. Vores dytige team skaber de nødvendige resultater for dig. For vi brænder for markedsføring og vil sammen med dig skabe de nødvendige rammer for, at danne din digitale identiet.
Vi står altid klar til, at hjælpe dig.

Har du lyst til at læse mere om Google Ads

Er du nysgerrig i arbejdsgangen med Google Ads, eller generelt Google annoncering, kan du læse mere i vores blogs. Her får du indsigt og viden i ikke blot annoncering, men også markedsføring generelt. God læsning!
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing