Hvad er Google Shopping?

SEMGoogle Shopping

Med Google Shopping øger du din webshops synlighed og trafik, samt dine muligheder for øget salg og omsætning.

Med Google Shopping kommer du et skridt foran de andre webshops på Google, idet du placerer dine produkter i toppen af relevante søgninger. Her vil både billeder, pris og beskrivelser af dine produkter, blive vist sammen med et direkte link til din webshop. Google Shopping er med andre ord en direkte mulighed for at præge dine kunder til, at vælge netop dit produkt.

Hvorfor bruge Google Shopping?

Ønsker du mere aktivitet og salg med e-handel, er Google Shopping et oplagt redskab.

Synlighed

Skal du sælge dine produkter online, er det vigtigt de er til, at finde. Derfor skal du netop bruge Google Shopping. Det giver dig en større og mere præcis eksponering til netop den relevnte målgruppe for dig.

Brugervenligt

Det er nemt, at bruge Google Shopping. Det kræver få steps, at hente et produkt feed, du uploader direkte i Googles Merchant Center.

Effektivt

Du har muligheden for, at ramme dine kunder midt i købsprocessen. Det giver dig en unik mulighed for, at blive den foretrukne udbyder indenfor de produkter du sælger. På den måde opnår du effektiv annoncering, omkring dine produkter.
Google Shopping fungerer på den måde, at Google Merchant Center og Google Ads arbejder sammen om, at vise de mest relevante produkter ud fra en vilkårlig produktsøgning

Hvordan skal jeg bruge Google Shopping?

Google Shopping differentierer sig fra traditionelle tekstannoncer, fordi de ikke er bygget op omkring keywords, men derimod omkring selve annonce opbygningen, din hjemmeside og dit bud på AdWords. Derfra beslutter Google om du skal have en topplacering i Google Shopping. Google Shopping, kan drage paralleller til søgeordsoptimering.

Ikke nok med at Google Shopping øger din synlighed, øger det også dine muligheder for trafik på din webshop, samt dine muligheder for salg.

Marketing Advisor hjælper dig med din markedsføring.
Marketing Advisor står klar til, at hjælpe dig med Google Shopping. Vi har ekspertise i opsætning og optimering af webshops. Vi sørger for, at din webshop er konverterbar og brugervenlig.
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing