SEO “Før” og “Efter”

SEO case:

MerRevision A/S er en revisorvirksomhed, som holder til i Roskilde. MerRevision A/S havde i længere tid, haft et ønske om, at få topplaceringer på Google og få kunderne før deres konkurrenter.

Derfor blev der i forbindelse med en større aftale besluttet, at der skulle sættes hårdt ind på SEO. Det er nu lidt mere end et halvt år siden, at vi igangsatte arbejdet med stor succes. SEO har hjulpet MerRevision A/S med, at få topplaceringer, på relevante søgeord relatereret til virksomheden.

Før

I opstartsfasen fokuserede vi på, enkelte søgeord, som skulle rangere i toppen af søgemaskinerne. Med de enkelte søgeords fremgang, blev fokuset på søgeord bredere, som man kan se på “efter” billedet.

Som I kan se på ovenstående billede er der ingen grøn farve i grafen. Det betyder at inden vi gik i gang med SEO havde MerRevision A/S ingen placeringer i top 3 på Google.

Efter
Efter blot 6 måneder, er der nu en stor procentdel grøn Det betyder at 50% af MerRevisions A/S søgeord nu ligger i top 3 på Google.
Samlet set

Her ses grafen over arbejdet fra start til slut. Grafen viser tydeligt, den store fremgang i top 3 placeringer, som er det grønne. Grafen viser også hvordan fokuset med tiden bliver bredere, i forhold til søgeord. De grå, orange og røde farver, er nye søgeord som først lige er blevet registreret af Google. Disse, er i opstarts fasen, hvor de bliver arbejdet intensivt på.

Grafen viser også til dels, hvorfor man skal blive ved med at arbejde med SEO. Grafen ligger ikke stille, men konstant har udsving over tid.

Vil du læse mere om SEO?

Du kan finde mere information om SEO lige her – Klik her for at læse mere
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing