Få større vækst med et professionelt SEO bureau

Med SEO – søgemaskineoptimering bliver du mere synlig på Google, og dette kan være med til at øge din omsætning. 

Du får derfor højere placeringer på Google, med korrekt SEO Marketing, som både er effektivt, nemt og målbart. Som SEO bureau, har vi mange stærke SEO cases bag os. Vi ved hvad der skal til for, at skabe større synlighed på google, bedre organiske placeringer og mere trafik til din hjemmeside.

3 gode grunde til at vælge SEO
SEO

Med en topplacering på Google bliver du kundernes førstevalg

SEO

Flere besøg på din hjemmeside giver dig flere henvendelser

SEO

SEO er en målbar investering som giver dig flere kunder

Hvad er SEO og hvad kan det gøre for din hjemmeside?

Vi har fokus på alle aspekter af søgemaskine optimering og derfor tilbyder vi, at skræddersy din marketing løsning så du får mest mulige henvendelser og trafik til din hjemmeside med en SEO optimering. SEO er grundstenen for en stærk digital strategi. SEO hjælper din virksomhed, med at opnå en bedre placering end dine konkurrenter. Med udgangspunkt i, at 94% af alle danskere bruger Google som deres foretrukne søgemaskine, er det tilnærmelsesvis hele den danske befolkning, som kan eksponeres. SEO kan derfor i mange tilfælde være altafgørende i forhold til, om det er dig eller din konkurrent, som får den næste kunde, der søger på lige præcis de søgeord, som I ønsker at blive fundet på.

Giv din virksomhed et skub frem i rampelyset, med en SEO optimering. Bliv synlig i toppen af Google, når dine kunder søger efter virksomheder i dit fagområde. Din lokale tilstedeværelse på nettet er alfa og omega for, at du får nye kundehenvendelser, der øger din omsætning.

SEO bureau fra Karlslunde med fokus på content marketing i søgemaskineoptimering

Den gængse tankegang på Google er, at de virksomheder, der er øverst placeret (udover Google Annoncer) er de “bedste” og valget falder derfor 70% af tiden på en virksomhed, der ligger på side 1 i en given Googlesøgning.

SEO hjælper derfor i bund og grund din virksomhed med, at blive den foretrukne indenfor et specielt emne/søgeord.

professionelt seo bureau karlslunde

Sådan arbejder vi med SEO

Arbejdsprocessen ved opstart af SEO

SEO step

Afdækning af søgeord

I samarbejde med kunden, laver vi en komplet analyse af deres potentielle kunders søgeadfærd og udvælger de ord, der vil være mest profitable

SEO step

Teknisk SEO optimering

Vi gennemgår og optimerer hjemmesiden, for at sikre at søgemaskinerne læser den korrekt

SEO step

On-Page optimering

Vi sikrer at søgemaskinerne forstår hjemmesidens indhold korrekt og vurderer den som den mest relevante i forhold til udvalgte søgeord

SEO step

Løbende linkbuilding

Med linkbuilding til hjemmesiden, inkl. dens undersider, sikrer vi øget auto-ritet hos søgemaskinerne, samt de bedste placeringer på udvalgte søgeord

SEO step

Månedlig rapportering

En gang om måneden vil I modtage en dybdegående rapport med resultat-erne vi har skabt i forhold til konverteringer, placeringer og besøg

Vækst med SEO

Hvorfor bruge penge på at få SEO optimeret sin placering?

SEO-arbejde kan være en uoverskuelig mundfuld for mange virksomheder, som ikke har det store kendskab til denne “verden”. Det er derfor, i de fleste tilfælde, en god idé at outsource til et SEO bureau. Man kan hurtigt komme til, at gøre mere skade end gavn, hvis man ikke ved, hvad man laver.

I de fleste tilfælde virke som en dyrere investering, at få SEO-optimeret. For det kan tage lang tid, før man kan se virksomhedens fremgang i placering. Her er det vigtigt, at man ser på det, som en langsigtet investering. For så snart man har opnået gode placeringer, vil man kunne mærke afkastet med det samme. 

Har du lyst til at læse mere om SEO?
Vi har en masse spændende læsestof til dig, hvis du ønsker at læse endnu mere

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?