Social Media Marketing

Klik dig ind på en af nedenstående produkter og læs mere om hvordan vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed

Lad os hjælpe dig med Markedsføring på Sociale Medier – med Social Media Marketing

Næsten 97% af de danske forbrugere er på flere sociale medier. Derfor anbefaler vi, at I som virksomhed også er synlige på disse kanaler. Vi håndterer dine sociale medier, så der er en tydelig rød tråd på tværs af din hjemmeside, webshop og dine sociale profiler.

Sørg for at holde den røde tråd gennem din social media marketing
En korrekt opsat og veldesignet Facebook virksomhedsprofil, vil hjælpe dig med at få flere følgere, samt øge din brandværdi.

Vi hjælper med design af din Facebook virksomhedsprofil, Instagram virksomhedsprofil, samt din LinkedIn virksomhedsprofil. Samtlige sociale profiler, din hjemmeside og dine virksomhedsprofiler, skal gerne have samme visuelle identitet, så forbrugeren ikke er i tvivl om hvad din virksomhed står for.

Målrettet markedsføring med annoncering

Ønsker du at målrette din markedsføring til specifikke målgrupper, kan Facebook- og Instagram annoncering, blandt andet hjælpe med dette. 

Vi udarbejder strategi, tekster og designs til dine annoncer, så de er i tråd med din virksomheds øvrige kanaler. Vi sørger hele tiden for at være opdateret på de nyeste tiltag, for at nå de bedst mulige resultater, med dine annoncer. Vi hjælper dig med at udvælge de rette målgrupper og opsætter sporing på dine annoncer, så vi hele tiden kan optimere og rapportere på dem.

Markedsføring B2B

Henvender din virksomhed sig til andre erhvervskunder? LinkedIn er et professionelt socialt medie, som ofte anvendes til networking og rekruttering. Du vil derfor have mulighed for at netværke og henvende dig til relevante virksomheder, med markedsføring gennem LinkedIn. Vi hjælper dig med at opsætte din LinkedIn virksomhedsprofil, med de korrekte informationer, beskrivelser, samt billeder, som får din virksomheds identitet frem på bedst mulig vis.

Vi anbefaler at kombinere flere af vores ydelser, da den mest effektive markedsføringsstrategi er en 360 graders løsning, hvor der tages højde for alle relevante kanaler.

Kontakt os derfor i dag, og få os med på råd og vejledning.

Design af sociale profiler

Dine sociale profiler er din virksomheds ansigt udadtil og det er derfor vigtigt at de har det rette udtryk.Læs mere

Håndtering af sociale profiler

Outsourcing af dine sociale profiler frigiver dyrebar tid, som du f.eks. kan bruge til at skabe omsætning.Læs mere

Instagram annoncering

Instagram er et populært socialt medie, som giver mulighed for at skabe effektiv annoncering.

Læs mere

Facebook annoncering

Facebook er to af danskernes mest foretrukne sociale medier.

Læs mere

LinkedIn annoncering

LinkedIn er det professionelle sociale medie til networking og rekruttering.Læs mere