SoMe

SoMe – Det alsidige værktøj

Marketing Bureau SoMeDerfor skal SoMe indgå i din daglige markedsføring

Næsten 97% af de danske forbrugere er på flere sociale medier. Derfor anbefaler vi, at du som virksomhed også er synlig på disse kanaler. Det er vigtigt, at du er synlig og agerer hvor dine fremtidige og nutidige kunder befinder sig. På den måde er du nemlig sikret, at de bliver eksponeret for dit målrettede indhold. Du skal altid sørge for, at holde den røde tråd gennem din SoMe marketing. Skiller den sig ud fra dine andre kanaler, kan du risikere at tabe forbrugeren i din sales funnel.

Opnå en høj og målrettet eksponering af din målgruppeSoMe marketing er et alsidigt og værdifuldt værktøj til din annonceringDu har mulighed for, at personliggøre dit indhold så du bedre rammer dit publikumSoMe har værktøjerne til, at gøre din markedsføring så effektiv og budgetvenlig, som muligt. Men det kræver noget viden og ekspertise, før du opnår det fulde potentiale. Lær mere om SoMe marketing, fra Marketing Advisors perspektiv.

Målrettet markedsføring med SoMe

Ønsker du at målrette din markedsføring til specifikke målgrupper, kan SoMe annoncering, være dit bedste værktøj. Du kan nemlig være meget specifik og langt mere målrettet i din skydeskive, med de rette målgruppe indstillinger.

Hvilke annoncer du skal opsætte og hvordan, afhænger selvfølgelig meget af, hvad de ønskede målsætninger er. Det kan være en god idé at hente hjælp udefra.

Vi udarbejder strategi, tekster og designs til dine annoncer, så de er i tråd med din virksomheds øvrige kanaler. Vi sørger hele tiden for at være opdateret på de nyeste tiltag, for at nå de bedst mulige resultater, med dine annoncer.

Vi hjælper dig med at udvælge de rette målgrupper og opsætter sporing på dine annoncer, så vi hele tiden kan optimere og rapportere på dem.

Facebook Annoncering LinkedIn Annoncering Youtube Ads Instagram Annoncering Håndtering af Sociale Profiler

SoMes mange værktøjer og medier

De forskellige medier og værktøjer er visualiseret i listen til højre. Her finder du de vigtigste værktøjer til markedsføring på SoMe. Vi har specialiseret os og udviklet os inden for disse områder, så vi kan garantere dig de bedste resultater. Det er præcis denne baggrund vi bruger til, at skabe og vedligeholde dit øgede marketing afkast. Klik dig videre og læs mere om, hvilke dimensioner af SoMe marketing du kan få gavn af.

SoMe giver dig unik B2B markedsføring

Henvender din virksomhed sig til erhvervskunder? LinkedIn er et professionelt socialt medie, som ofte anvendes til networking og rekruttering. Du vil derfor have mulighed for at netværke og henvende dig til relevante virksomheder, med markedsføring gennem LinkedIn. Vi hjælper dig med at opsætte din LinkedIn virksomhedsprofil, med de korrekte oplysninger, der får din virksomheds identitet frem på bedst mulig vis.

Der skal være en målsætning for, hvad du vil opnå med din SoMe marketing. På den måde kan du bedre visualisere, hvilke medier og værktøjer du vil bruge.

Visualisér hvordan du vil opnå målsætningen med en målrettet SoMe strategi. Sådan sikrer du, at din markedsføring på SoMe skaber de rigtige resultater.

Uanset hvilken målsætning og strategi du har opsat, skal du vælge hvordan du vil måle din succes. På SoMe kan disse KPI’er være alt fra visninger af annonceindhold, til køb gennem online butik. Find de mest relevante for dig, der siger mest om hvor godt du har opnået din målsætning.

Effektiviser din LinkedIn markedsføring

Undgå, at læg din lid til en enkelt platform for din annoncering. Oftest vil dine målgrupper være synlige på langt flere platforme end bare LinkedIn. Brug LinkedIn til at styrke trafikken til dine landingssider, så du mere præcist kan segmentere de besøgende din hjemmeside får. På den måde kan du udnytte en 360 graders markedsførings vinkel, der uden tvivl være forstærke din digitale tilstedeværelseLæs mere om andre aktiviteter, du kan bruge.Lad Marketing Advisor kører din SoMe

Vores SoMe eksperter har stor erfaring med, at få skabt målbare resultater for vores kunder. Med en skarp sans for målgruppevalg og annonceringstyper, er vi dit sikre valg til håndtering af SoMe. Oplev gode og mærkbare resultater gennem kanaler fra Facebook til LinkedIn.