Ved du hvor dine kunder kommer fra?

Sporing/tracking case:

Asja Group er en autoriseret kloakmester med kompetencer, indenfor alle kloak relaterede opgaver. Asja Group har siden 2008, taget hånd om danskernes stoppede kloakker og etablering, af helt nye kloakker samt kloaksystemer.

I forbindelse med at Asja Group fik lavet en ny hjemmeside af os, var ønsket også at finde ud af, hvem kunderne og de besøgende egentlig var. Forhåbningen var, at kunne tiltrække kunder i nærområdet og det var derfor interessant, at kigge nærmere på adfærd og præferencer for lige præcis denne målgruppe.

Til opnåelse af lige præcis dette, blev der opsat sporing/tracking på asjagroup.dk. Det er den bedste måde at kunne påvise, hvorledes målgruppen agerer, samt hvilke interesser og behov målgruppen måtte have.

Før

Spørgsmålene hertil var: Hvem er mine kunder? Hvor kommer de fra? Hvordan kan jeg få fat i kunderne i mit nærområde?

I denne periode var der ikke nogen form for indsigt i målgruppen. Det var derfor umuligt, at identificere målgruppens adfærd og behov. Kundetilstrømningen var jævn, men udefinerbar.

Efter

Sporing/tracking har kort sagt hjulpet Asja Group med, opnåelse af indsigt i forhold til en ønsket målgruppe, som har givet målrettet og korrekt eksponering.

Sporing/tracking har i dag gjort arbejdet nemmere for Asja Group, da målgruppen og tilmed deres behov er velkendt. Det er derfor blevet muligt, at kunne gøre brug af den korrekte eksponeringsform, som eksempelvis Google.

Hvis det eksempelvis tydeligt fremgår, at størstedelen af dine brugere forlader din hjemmeside på den samme underside, er det en indikation på, at noget skal ændres. Derfra kan man dykke dybere for at definere, hvad der helt præcist forårsager dette.

Du kan nu optimere undersiden, så brugerne forbliver på siden. Det kan i sidste ende enten medføre en henvendelse eller et salg, alt afhængigt af hvad der tilbydes.

Overblik over hvem dine kunder er

Du vil nu kunne definere en målgruppe, som du ved er interesseret i dig og dine ydelser. Herfra, bliver det langt lettere at optimere din markedsføringskroner, så du får højere ROMI på dine aktiviteter.

Vil du læse mere om Online Markedsføring?

Bliv klogere på sporing og tracking – Klik her for at læse mere
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing