Få en optimeret webshop og øg din online handel

Få en unik, Google optimeret, webshop, der også konverterer dine besøg

Du er uden tvivl god til dét, du laver. Medmindre du selv sælger webshops og online markedsføring, så vil vi påstå, at vi kan spare dig for meget tid og besvær, hvis du lader os stå for optimeringen af din webshop.Vi sørger for både design, opsætning, SEO-opdateringer, vedligeholdelse og selvfølgelig en all-around sikkerhed på din webshop.

3 gode grunde til at vælge en webshop

Brugervenligt redigeringssystem som ikke kræver teknisk snilde

Fri service og support på webshoppen i hele perioden

Webshoppen bliver automatisk opdateret med sikkerhedspakker

Hvorfor skal jeg have en webshop til min butik?

Mange butiksejere har ikke en e-handelsløsning i dag og det begrænser deres mulighed for at betjene og servicere alle kunder. Du vil have mulighed for at få endnu flere kunder og øge dit salg markant.

Er det svært at styre en butik online?

Det kan være en stor udfordring, at drive to virksomheder, men bare rolig, hos Marketing Advisor, er der support og vejledning alle hverdage, så ikke du står med håret i postkassen.

Vil du vide, hvad vi præcist kan gøre for, at optimere netop din webshop?
kontakt os endelig og lad os få en snak om, hvordan vi gør din webshop endnu bedre, så du har det bedste grundlag for at gøre dét, som du brænder for!

Arbejdsprocessen ved opstart af en webshop

Afdækning af ønsker

For at kunne lave en webshop som afspejler ens produkt, har vi altid en god og tæt dialog fra starten. Her bliver eventuelle ønsker hørt og vendt

Udarbejdelse af ny webshop

Et mockup til webshoppen bliver designet, ud fra det der er blevet vendt med kunden i afdækningsfasen. Samtlige parameter tages i betragtning

Præsentation af webshop

Design resultatet af den nye webshop bliver sendt til kunden på mailen, samt en begrundelse for designvalg. Her går sparringsprocessen i gang

Eventuelle ændringer

Der sparres frem og tilbage omkring eventuelle ønskede ændringer ift. forventninger og der rådgives ud fra faglig ekspertise

Udvikling af webshop

Så snart designet til webshoppen er godkendt, vil den funktionelle webshop blive udviklet og sat op.

Vi har det bedste system, når det kommer til SEO

Har du også fået øjnene op for søgemaskineoptimeringens enorme potentiale, har vi en webshop-platform for dig. Søgemaskineoptimering er for mange en diffus størrelse. Det kan være svært at følge med i alle de seneste SEO-trends og opnå mærkbare resultater.

Vores webshop-løsning er bygget med SEO for øje og kan være med til at fremtidssikre din webshop. Vores webshop har en lang række features, som ikke alle giver mening for den alm. dansker, men som samlet set giver et rigtig godt indtryk hos Google.

Vores SEO-optimerede webshops sikrer, at vores kunder rangerer solidt i Googles søgeresultater uden at skulle investere adskillige mandetimer og konsulentkroner i en storstilet SEO-indsats.

Alt arbejdet er selvfølgelig ikke gjort på forhånd. Dine SEO-resultater er ligeledes afhængige af, at du har en dygtig SEO specialist.

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?