Webshop

Er din webshop optimeret?

Marketing Bureau WebshopØg transaktionerne på din online handel med en optimeret webshopVi hjælper dig med, at få en optimeret, brugervenlig og effektiv webshop. Du har uden tvivl et udvalg af interessante produkter, der har stort potentiale. Vi kan spare dig for meget tid og besvær, hvis du lader os stå for optimeringen af din webshop. Vi sørger for både design, opsætning, vedligeholdelse og en all-around sikkerhed på din webshop. Hos os får du:Brugervenligt redigeringssystem, som ikke kræver teknisk snildeFri service og support på webshoppen i hele periodenWebshoppen bliver automatisk opdateret med sikkerhedspakkerDer findes mange måder, hvorpå man kan styre og opsætte en webshop. Resten af siden fortæller om hvordan vi gør hos Marketing Advisor.

Hvorfor skal jeg have en webshop til min butik?

Mange butiksejere har ikke en optimeret e-handelsløsning i dag og det begrænser deres mulighed for at betjene og servicere alle kunder.

Du vil have mulighed for at få endnu flere kunder og øge dit salg markant, med den rigtige løsning. Det handler om, at have en stærk og fornøden viden til, at forstå hvordan man får optimeret sin webshop.

Det er vigtigt at der er optimeret på synligheden omkring sin webshop, så der kommer relevant trafik ind. Herfra handler det om, at have godt og brugervenligt indhold, som vender interessen til en konvertering. Især brugervenlighed er en vigtig faktor, til en optimeret webshop. For er den ikke skræddersyet til din målgruppes behov, vil din webshop ikke nå sit fulde potentiale.

CMS SSL Certificering Clerk Addwish Pricerunner Amazon Smart Slider Live chat

Bedre brugervenlighed og synlighed på din webshop

Der findes mange værktøjer og retningslinjer for, at opnå en optimeret webshop. Vi har samlet de vigtigste, så vi kan sikre dig den bedste og mest optimale løsning for din webshop. Sikkerhed er et af de vigtigste værktøjer du skal have på din webshop. Uden den fornødne sikkerhed, vil brugervenligheden og synligheden dale markant. Det er samtidig vigtigt, at du gør shopping oplevelsen personlig til den unikke kunde. På den måde øger du sandsynligheden for en konvertering, fra dine besøgende på siden.

Benyt dig af et søgemaskinevenligt webshop system

Vi har specialiseret os i at opsætte webshops indenfor Shopify, Google Shopping, Magento og Woocommerce. Disse systemer samarbejder effektivt med Google, som sørger for du får den nødvendige og relevante synlighed på søgemaskinerne. En af de helt store fordele ved disse systemer, er deres frihed til at oprette og designe din webshop så den passer til din virksomhed.

Vi sørger for at kunderejsen er optimeret og let, så kunden nemt kommer fra overvejelse til købsprocess. På den måde sørger du for, at dine kunder ikke opgiver købet i “indkøbskurven.”

Hosting er en vigtig del af din webshop. Uden en ordentlig hosting, vil driften køre usikkert og usammenhængende. Vi sørger for vedligeholdelse, så driften af serveren altid er velfungerende og up-to-date.

Når din webshop er opsat i det valgte system, er det vigtigt at det holdes opdateret og dermed får maksimal performance. Vi sørger for, at de installerede plugins og temaer altid er opdateret, så det ikke lemper på hastigheden.

Lad Marketing Advisor hjælpe dig med din webshopVores dygtige webshop ansvarlige Jack står altid klar til, at hjælpe dig til den rigtige webshop. Han har hjulpet mange af vores kunder med, at få den helt rigtige webshop, som kan levere de ønskede resultater. Derfra, har han skabt flotte og mærkbare resultater, som har udviklet sig til glade og tilfredse kunder.