Hvad er Addwish?

Webshop Addwish

Addwish er et værktøj til din webshop, der leder dine kunder og forbrugere gennem en personlig og let customer journey.

Det hele er cloud-baseret og tilbyder dine kunder automatisk generede produkttyper, som de kunne være interesserede i. Systemet er baseret på omskifteligt data, som du selv kan vælge. Derudover giver Addwish dine kunder en søgefunktion, som dynamisk giver søgeresultater, så snart de søger på et produkt på din webshop.

Der udbydes også det, som Addwish bedst er kendt for, nemlig ønskeliste funktionen.
Her vil det være muligt for dine kunder, at gemme de ønskede produkter på en liste, som automatisk giver forslag til andre relevante produkter.

Hvad er fordelene ved Addwish?

Opnå synlighed og øg dine konverteringer med Addwish

Populært

Addwis er et fantastisk værktøj, når du vil øge synligheden på de produkter og ydelser som du udbyder. Værktøjet er gratis at bruge for dine kunder og særligt indenfor de seneste år, er Addwish blevet populært for den gængse bruger.

Konverterbart

Hver gang en kunde generer en ønskeliste, med dine produkter på, vil det genere gratis synlighed for din webshop og samtidig øge chancen for konverteringer.

Brugervenlighed

Den største fordel ved at have et Addwish plugin på din webshop, er den brugervenlighed det giver dine kunder. De kan nemlig nemt og hurtigt tilføje de købte eller ønskede produkter, som de finder på din webshop, til deres egen personlige liste.

God support

Addwish har et stort og dygtigt support team, som skal være med til, at sikre din garanti for at alt virker som det skal. Hele deres mission og værdigrundlag lyder nemlig på, at give den bedste forbrugeroplevelse.

Hvordan fungerer Addwish på min shop?

Det eneste du skal gøre for at komme i gang, er at forbinde og integrere Hello Retail plugins til de forskellige funktioner.

De vigtigste funktioner, såsom ønskelisten, den dynamiske søgefunktion og produkt anbefalinger, er alle kompatible med de fleste webshops.

Marketing Advisor hjælper dig med både opsætning, integrering og markedsføring af din webshop og med at udvælge de bedste plugins/extensions. Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan optimere din webshop og opnå de bedste resultater på bundlinjen.

Vi hjælper dig med din markedsføring
Marketing Advisor hjælper dig med både opsætning, integrering og markedsføring af din webshop og med at udvælge de bedste plugins/extensions. Kontakt os i dag så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan optimere din webshop og opnå de bedste resultater på bundlinjen.
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing