Clerk og min webshop

Webshop Clerk

Clerk.io er et AI program, som giver stor synlighed for dine produkter og hele din webshop.

Hele løsningen er bygget op omkring en AI algoritme, som opdaterer hvilke produkter og ydelser dine kunder får vist, baseret på deres digitale købs- og interesse-mønstre.

Hele systemet har til formål at være automatiseret, så du kan fokusere på andre vigtige aktiviteter. Systemet er bygget op på fire kernefunktioner, som skal sikre dig en optimeret konverteringsrate på dine produkter. Den dynamiske produktanbefaling, giver dine kunder en personificeret og skræddersyet kundeoplevelse.

Hvordan virker Clerk?

Clerk giver dig mulighed for at ramme dine brugere, med skarpe produktanbefalinger.

Brugeroplevelser

Brugerne vil først og fremmest få vist de produkter, som algoritmen finder mest interessante for den unikke bruger. Clerk er en intelligent søgemaskine, som vil give dine kunder de bedst mulige søgeresultater, når de bruger søgefunktionen på din webshop.

Segmenterbart

Et godt værktøj til kundesegmentering, der let lader dig opdele dine kunder, så du kan ramme dem med e-mails, annoncer eller gennem andre kanaler.

Alsidigt

Du kan integrere systemet til din e-mail platform, så du let kan ramme dine kunder med skarpe og præcise tilbud, på produkter og ydelser der passer til de unikke brugere.
Dette AI system er skabt for at du kan bruge din tid på alle de aktiviteter, som er vigtige for dig, uden at du skal bekymre dig om at opdatere og tweake på din algoritme.

Hvorfor skal jeg have Clerk på min webshop?

Det er gennem undersøgelser bevist, at programmet vil sikre dig flere besøgende, flere konverteringer, og flere tilbagevendende kunder og det gør din webshop langt mere brugervenlig. Din customer lifetime value vil stige på de enkelte kunder, gennem dine integrerede og automatiske e-mails, som har til fordel, at ramme tidligere kunder.

Det giver dig altså gode muligheder for at optimere på din webshop, hvilket vil hjælpe dig med at vækste din virksomhed.

Marketing Advisor hjælper dig med Clerk.io
Lad Marketing Advisor om opsætning af Clerk på din webshop. Vi har faglig ekspertise i, at skabe brugervenlige og konverterbare webshops. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed. Vi brænder for markedsføring og vil bruge vores viden til, at hjælpe dig. Vi står klar til en uforpligtende samtale omkring, hvordan vi sikre dig det bedste byggesten for din virksomhed.
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing