Hvad er Smart Slider?

Webshop Smart Slider

Smart slider er et visuelt opbyggende plugin til WordPress, som lader dig customize og opsætte sliders til din hjemmeside eller online shop.

Slidere bliver brugt til at tilgå indhold på din hjemmeside på en ny måde, som er mere interaktiv og visuelt appellerende, end hvis indholdet var mere frit tilgængeligt. På den måde kan du skabe interesse hos brugeren, som hurtigt kan se det highlightede og præsenterede indhold, som man kan klikke rundt i.

Alt dette vil fysisk fylde mindre og gøre oplevelsen anderledes for den besøgende. Du kan desuden vælge, at gøre dine sliders til tidsbestemte interval visninger, så brugeren får serveret indholdet uden de selv skal klikke rundt. Der findes mange forskellige kombinationer, muligheder og indstillinger til dine sliders, som gør dem specielle og unikke. Du kan vise alt fra billeder til tekst og animationer, som kan fange og vække interesse hos brugere på hjemmesiden.

Hvordan virker Smart Slider?

De forskellige typer af Smart Slider, har alle hver deres egenskaber, som du kan tilføje andre elementer til

Standard

Standard slideren er den bedst kendte, med et helt standard slideshow. Det lader brugeren bladre gennem enkeltstående billeder eller animationer, som bliver vist en af gangen. Denne slider form er især god, hvis du skal have vist helhedsbilleder og animationer.

Karrusel

Karrusel slideren, kan vise flere billeder eller tekster af gangen, som brugeren kan slide igennem. Denne funktion er især brugbar hvis du har en webshop, som ofte vil vise flere forskellige udvalgte produkter, som du gerne vil have fremhævet på din online shop.

Showcase

Showcase slideren fungerer som standard slideren, idet den viser et billede ad gangen, men giver preview af de andre slides samtidig. Dette kan være brugbart til at gøre den besøgende interesseret i de øvrige slides

Harmonika

Harmonika slideren, gør det muligt at lagre de fremhævede animationer og billeder i paneler. På den måde vil den besøgende bruger kunne se et slide ad gangen, men vil samtidig have mulighed for at bladre gennem panelerne i samme vindue.

Blok

Blok slideren, som udelukkende er et enkelt slide, hvor der er plads til video, animation eller billede, samt dertilhørende effekter
Har du installeret Smart Slider på din digitale shop, kan du med fordel benytte dig af eksempelvis karrusel funktionen og samtidig gøre den dynamisk, for dine besøgende.

Hvordan skal jeg bruge Smart Slider?

Når du bruger smart slider, er det vigtigt at du hele tiden tænker i visuel fremtoning og brugervenlighed. Det er ikke kun online shops, der kan bruge den dynamiske funktion. Du kan også bruge den til at vise dine seneste blogs eller andet relevant indhold, som skal være omskifteligt. Marketing Advisor hjælper dig med din digitale identitet på hjemmeside og/eller digitale shop. Sammen finder vi det udtryk, der bedst kan facilitere dine kerneværdier. Kontakt os til en uforpligtende samtale, så finder vi sammen den markedsføring, der giver dig de bedste resultater.
Marketing Advisor hjælper dig med Smart Slider opsætning
Marketing Advisor hjælper dig med din digitale identitet på hjemmeside og/eller digitale shop. Sammen finder vi det udtryk, der bedst kan facilitere dine kerneværdier. Kontakt os til en uforpligtende samtale, så finder vi sammen den markedsføring, der giver dig de bedste resultater.
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing