Indlæg skrevet d.

8. januar 2019

Sådan arbejder du med PR & Branding

Kategori:

Simpel 5 trins guide

Her præsentere vi en guide til, hvordan du kan komme i gang med, at arbejde med PR & Branding for din egen virksomhed. Guiden indeholder5 overordnede punkter, som du skal fokusere på. Følger du de steps, får du udviklet en fyldestgørende PR & Branding strategi og plan. 

Husk, branding og PR er en længerevarende process, som følger med virksomhedens levetid. Det gælder om, at have tålmodighed og gåpåmod. 

Nedenfor ses arbejdsprocessen ved opstart af PR & Branding

Den ønskede identitet

Først og fremmest, skal det besluttes hvilken identitet, som ønskes. For at kunne træffe bevidste valg, er det vigtigt du tænker over, hvorfor du har valgt at lave præcis det du gør, hvorfor du ikke ligner dine konkurrenter og hvad dine kunder får ud af dig.

Vurdering af nuværende brand, udarbejdelse af målsætning – PR & Branding strategi.

Du skal vurdere dit nuværende image, at kunne anskueliggøre styrker og svagheder, som skal forbedres og styrker, som skal fremhæves. Her kommer den vigtigste del – målsætningen. For hvordan vil du sørge for, at dine kunder får et længerevarende forhold til dig?

Planlægning af aktiviteter

Du er nu kommet til det step, hvor du skal kortlægge, hvilke aktiviteter der skal sikre dig din ønskede brand identitet. Om det er PR, blogs, video materiale osv. skal du her bedømme.

Udarbejdelse af dine ønskede aktiviteter.

Når du endelig kan gå i gang med dine aktiviteter, så husk tilbage på din handlingsplan. For det er vigtigt, du ikke overdynger dine følger og fans med content. For det kan blive for meget, at få det hele på én gang. 

PR & Branding projekt igangsættes

Du kan nu starte dine branding og pr kampagner. Hold øje med hvilken effekt, de diverse aktiviteter har på dit brand. Du kan med fordel ændre og optimere, der hvor du kan. 

Indlæg: 1 af 3

Hvordan kan PR & Branding gavne din virksomhed?

Indlæg: 2 af 3

PR & Branding “Før” og “Efter”

Indlæg: 3 af 3

Sådan arbejder du med PR & Branding

Ønsker du at blive klogere på online markedsføring?

Følg os på de sociale medier og se når vi kommer med gode råd til online markedsføring.

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?