Dilemmaet for mange nyopstartede virksomheder er som regel, at man mangler kunder og ikke har det store budget til at markedsføre sit firma.

Det var denne udfordring The Cocktail Site stod foran, da de kom til Marketing Advisor Her fik de hjælp til at udnytte deres budget bedst muligt, og efter kort tid fik de fire store nye kunder.

 

” Marketing Advisor, er en af de vigtigste sparringspartner, som jeg har. De er nogle af de bedste (om ikke de bedste) indenfor deres fag og jeg kan varmt anbefale dem til alle! Jeg har kun haft gode oplevelser med dem, bare tag et kig på min fantastiske hjemmeside! Plus, deres fantastiske service er virkelig en man skal lede længe efter, de er altid klar på at give en hånd, med en god, målrettet og konstruktiv bemærkning. Med andre ord er JEG EN KÆMPE OG TAKNEMMELIG FAN

Skrevet af: Thomas Ziefieldt Bil Pedersen

Som relativ nystartet virksomhed havde The Cocktail Site brug for nye kunder, men havde kun et lavt markedsføringsbudget.

Hvordan skaber man vækst i en nyopstartet virksomhed?

The Cocktail Site kom til Marketing Advisor, mens det stadig var en forholdsvis nystartet virksomhed. Virksomheden stod overfor de klassiske udfordringer i at få skub i forretningen.

Begrænset budget

Som nyopstartet virksomhed er budgettet begrænset. Derfor havde The Cocktail Site heller ikke det helt store budget til at komme i gang med, hvilket gjorde det endnu vigtigere at de udnyttede deres budget optimalt.

Ingen online tilstedeværelse

Virksomheden havde endnu ikke begyndt på at få lavet en hjemmeside der afspejlede deres virksomhed, eller en markedsføringsindsats der kunne gøre dem synlig for deres potentielle kunder.

Marketing Advisor leverede en hjemmeside, der afspejler virksomheden, og fandt de rigtige AdWords. Begge dele havde til formål at give The Cocktail Site nye kunder.

Opdateret hjemmeside

En ny og opdateret hjemmeside, der formidler The Cocktail Site’s ydelser og afspejler de værdier, som virksomheden står for, var første skridt på vejen imod at skabe kontakt til deres kunder.

Valg af kanaler

For at være sikre på at virksomheden fik det bedste ud af deres markedsføringsbudget, foretog Marketing Advisor en række forskellige splittest for at finde ud af, hvilken markedsføringskanal The Cocktail Site’s budget skulle gå til.

Adwords

Efter grundig gennemgang af de forskellige splittests, stod det klart at virksomheden fik mest ud af deres budget på Google Adwords. Herfra hjalp Marketing Advisor, med at finde de Adwords som var mest effektive for virksomheden.

Marketing Advisor hjalp The Cocktail Site med sine AdWords og skaffede dem fire større kunder på meget kort tid.

Stærk online tilstedeværelse

Med en opdateret hjemmeside og de rigtige Adwords, har The Cocktail Site idag en stærk online tilstedeværelse der afspejler virksomhedens identitet og værdier.

Nye kunder

På kort tid hjalp Marketing Advisor virksomheden med at skabe kontakt til deres potentielle kunder, og det resulterede hurtigt i at The Cocktail Site fik 4 større kunder.

Målsætning opnået

I samarbejde med The Cocktail Site opstillede Marketing Advisor en målsætning for den periode, hvor samarbejdet stod på. Målsætningen blev indfriet med stor succes og en tilfreds kunde.

Kundens vej til succes

Denne kunde har opnået stor succes gennem følgende produkter:

Din vej til succes starter her

Ønsker du at din virksomhed får endnu større succes?