Velkommen marketing praktikant – til vores lille familie med store ambitioner

Vi er ikke som de fleste andre arbejdspladser. Hos os bliver du en del af en familie med et sammenhold uden lige

Vi er præget af professionalisme, men der er tilmed også tid til sjov og spas, som ryster os alle endnu bedre sammen og er med til at skabe vores unikke sammenhold. Man bliver ikke kun en del af den daglige arbejdsgang, men også en del at et fællesskab.
Marketing praktikant

hvad kan vi så tilbyde dig?

hvad kan vi så tilbyde dig?

Et socialt team med unikt sammenhold

Personlig udvikling og kompetenceudvikling
En arbejdsplads du med glæde står op til

Er du vores næste marketing praktikant?

Hvis du mener at vi har brug for dig og dine evner, så vil vi gerne høre fra dig. Vi tager altid åbent i mod uopfordret ansøgninger!

Send ansøgning til denne e-mail

Marketing praktikant eller grafiskelev?

Er du på udkig efter praktikplads/elevplads, hvor du får udviklingsmuligheder i særklasse, så har du fundet stedet. Vi elsker at udvikle vores medarbejders talent og skabe succeser over hele linjen.

Man skaber de bedste resultater i fællesskab og derfor investerer vi i vores medarbejdere, så vi sammen kan tage succeserne til nye højder. Start din karriere med os og læg fundamentet for din personlige succes!

Hos os bliver du ikke specialist i, at brygge kaffe eller konge af kopimaskinen, vi gør en dyd ud af, at sørge for at du bliver beriget med den viden, som du har behov for og som fører til en stærk og selvstændig medarbejder.

Læs hvad vores elev og tidligere marketing praktikant siger

Jack Kock Rasmussen

Jack Kock Rasmussen

Webshop

” Det har været en super lærerig oplevelse at være hos Marketing Advisor. De var ikke bange for at give mig ansvar fra første dag, og give mig opgaver, der rent faktisk gav andre mennesker værdi. “

Martin Steen Hansen

Martin Steen Hansen

Marketing

” Som praktikant fik jeg mulighed for at løse rigtige opgaver på lige fod med de andre ansatte. Det gav mig meget mere end jeg havde regnet med. “

Her får du et unikt indblik i vores hverdag

N

Arbejdsdage med plads til spas

N

Fredagsbar med alt der høre til

N

Sociale arrangementer og firmature