The Cocktail Site

Kundecases The Cocktail Site
The Cocktail Site startede, som et nyt startup og indså derfor, at de skulle brug for hjælp. Her kom Marketing Advisor ind i billedet og fik skabt den rette synlighed og tilgængelighed.
The Cocktail Site er et nyopstartet cocktail catering firma med mere end 12 års erfaring indenfor bartender branchen. Dilemmaet for mange nystartede virksomheder er som regel, at man mangler kunder og ikke har det store budget til at markedsføre sit firma. Derfor kan det være svært, at finde ud af præcis hvordan fremgangsmåden skal være, når man skal markedsføre sig på internettet.
Nyt design af hjemmeside til The Cocktail Site
\

Større synlighed på Google

Marketing Advisor fik skabt god synlighed for The Cocktail Site på kort tid.
\

Solidt start fundament

The Cocktail Site fik de rigtige værktøjer til overlevelse, som startup.
\

God online tilstedeværelse

Der blev skabt og opdateret tilstedeværelse på de rigtige digitale medier.

Hvad var udfordringen for The Cocktail Site?

Det var denne udfordring The Cocktail Site stod foran, da de kom til Marketing Advisor Her fik de hjælp til at udnytte deres budget bedst muligt, og efter kort tid fik de fire store nye kunder. Som relativ nystartet virksomhed var det essentielt for virksomhedens overlevelse, at få nye kunder. Derfor, kom Marketing Advisor med den helt rette handlingsplan, der skulle sikre netop dette.

%

Flere besøgende på en måned

%

Øget synlighed på Google på 2 måneder

%

konverteringsrate i sæsonbetingede perioder

Marketing Advisors løsning

The Cocktail Site kom til Marketing Advisor, mens det stadig var en forholdsvis nystartet virksomhed. Virksomheden stod overfor de klassiske udfordringer i at få skub i forretningen. Men som nystartet virksomhed er budgettet begrænset. Derfor havde The Cocktail Site heller ikke det helt store budget til at komme i gang med, hvilket gjorde det endnu vigtigere at de udnyttede deres budget optimalt

Hvad var resultaterne?

Ingen online tilstedeværelse
Virksomheden havde endnu ikke begyndt på at få lavet en hjemmeside der afspejlede deres virksomhed, eller en markedsføringsindsats der kunne gøre dem synlig for deres potentielle kunder. Marketing Advisor leverede en hjemmeside, der afspejler virksomheden, og fandt de rigtige AdWords. Begge dele havde til formål at give The Cocktail Site nye kunder.
Opdateret hjemmeside
En ny og opdateret hjemmeside, der formidler The Cocktail Site’s ydelser og afspejler de værdier, som virksomheden står for, var første skridt på vejen imod at skabe kontakt til deres kunder. Med en opdateret hjemmeside og de rigtige Ads, har The Cocktail Site i dag en stærk online tilstedeværelse der afspejler virksomhedens identitet og værdier.
Målsætning opnået
I samarbejde med The Cocktail Site opstillede Marketing Advisor en målsætning for den periode, hvor samarbejdet stod på. Målsætningen blev indfriet med stor succes og en tilfreds kunde. På kort tid hjalp Marketing Advisor virksomheden med at skabe kontakt til deres potentielle kunder, og det resulterede hurtigt i at The Cocktail Site fik 4 større kunder.
Vores løsninger
Vi hjælper din virksomhed, med at få en 360 graders løsning, der dækker tre essentielle behov: synlighed, tilgængelighed og brandværdi.
Vi hjælper dig med at udnytte det potentiale, som vi ved din virksomhed besidder.
SEM
Content Marketing
Webshop
SoMe
Remarketing

Marketingstrategi

Influencer
Affiliate Marketing