Online Markedsføring

Klik dig ind på en af nedenstående produkter og læs mere om hvordan vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed

Udnytter du de utallige muligheder for at ramme din målgruppe på de digitale medier?

Online markedsføring er i konstant udvikling og kan for mange virksomheder virke som en uoverskuelig verden af uendelige digitale muligheder.

Men den digitale vej er fremtiden, når det kommer til effektiv markedsføring og derfor er det en forudsætning at følge med udviklingen på området, hvis du som virksomhed ønsker at forblive konkurrencedygtig.

Vi hjælper dig med din online markedsføring

Vi er specialister i online markedsføring og eksperter i at ramme netop din målgruppe. Med målrettet annoncering får vi mest muligt ud af dine annoncekroner og hjælper dig med at øge dit salg og løfte dit brand.

Du er specialist i din virksomhed og vi arbejder derfor tæt sammen med dig, for at få dine styrker til at skinne igennem i din online markedsføring. Vi skræddersyer de løsninger der er relevante for dig og lægger en strategi der udnytter det fulde potentiale for din virksomhed.

Google Marketing

Vil du ligge øverst på listen når dine kunder leder efter dit produkt? Så er online markedsføring gennem Google en oplagt løsning.

Google markedsføring er en yderst effektiv metode når det kommer til at opnå større synlighed hos din målgruppe. Med denne type online markedsføring fanger du målgruppen hvor de er og øger dermed antallet af kundehenvendelser.

Du opnår stor synlighed i dine kunders bevidsthed, hvilket giver potentiale for at øge din virksomheds omsætning.

 

Derfor skal din virksomhed anvende Google Marketing

Med Google Marketing opnår du ikke blot større synlighed, men har også mulighed for at få potentielle kunder til at vende tilbage, efter at have forladt din side. Det opnås blandt andet ved målrettet annoncering gennem de sociale medier.

Vil du øge din omsætning gennem mere organisk trafik, er online markedsføring gennem Google løsningen. Med vores viden indenfor området opnår du topplaceringer på Google og bedre resultater med øget trafik til din hjemmeside.

Webudvikling & Visuel identitet

Kommer din virksomheds identitet til udtryk gennem dit logo og din hjemmeside?

Som virksomhed i den digitale tidsalder er din visuelle identitet en vigtig faktor, når du skal tiltrække potentielle kunder. Med det rette logo og en professionel hjemmeside, afspejler du dit produkt og dit brands identitet og sikrer større konvertering og dermed øget salg.

Enhver virksomhed bør have en brugervenlig hjemmeside, samt et genkendeligt logo der får din kunde til at huske netop dig og dine produkter.

Derfor er Webudvikling og Visuel identitet en løsning for dig

Din hjemmeside fungerer som fundamentet i din online markedsføring og har du ikke en velfungerende hjemmeside, er det svært at bygge videre på din markedsføring.

Vi anbefaler derfor at du får opbygget en professionel hjemmeside eller webshop, med et visuelt udtryk der fremhæver din virksomheds identitet bedst muligt. Vores grafikere er eksperter i at få det bedste frem i netop din virksomhed, så du fremstår professionel i dine kunders øjne.

Markedsføring på Sociale Medier

Får du vendt dine følgere til kunder gennem dine sociale medier?

De sociale medier er ikke til at komme uden om, når vi taler om online markedsføring. Men selvom de fleste virksomheder er til stede på de sociale medier, er det langt fra alle der får det optimale ud af de potentielle købere der følger med på deres profiler.

Din virksomheds tilstedeværelse på de sociale medier, kan bruges til lang mere end blot at synliggøre dit brand og informere om nye produkter og services.

Med segmenteret og målrettet annoncering på de sociale medier, kan du opnå flere besøgende til din hjemmeside og vende dine følgere til købere.

Derfor skal du investere i markedsføring på sociale medier

Sociale medier som Facebook og Instagram åbner konstant op for nye muligheder for at optimere din online markedsføring.
Det kan dog være enormt tidskrævende og uoverskueligt at holde sig opdateret på de nyeste muligheder for annoncering og samtidig vedligeholde relationen til dine kunder på de sociale medier.

Som eksperter i online markedsføring, holder vi os altid fuldt opdaterede på de nyeste muligheder indenfor sociale medier. Du kan derfor trygt overlade din annoncering og håndteringen af dine sociale medier til os.

Ved at bygge videre på dine eksisterende kanaler eller designe nye profiler, skaber vi øget værdi for dine kunder. På den måde sørger vi for, at dine sociale medier giver større trafik til din hjemmeside.

Content Marketing / Marketing strategi

Er dit indhold værdifuldt for dine kunder? Det rette indhold er nøglen til at fange dine kunders opmærksomhed og give dem appetit på mere.

Med den rette strategi for din content marketing, er det muligt at skabe målrettet indhold og dermed øge dit salg. Med gennemarbejdet content opnår du både flere følgere på dine sociale medier og gode placeringer på Google.

Derfor er er Content Marketing / Marketing strategi vigtigt

Content markedsføring er en effektiv metode, da du her har mulighed for at fange dine kunder tidligt i købsprocessen. 

Ved at skabe indhold der er værdifuldt for kunderne, fanger du deres opmærksomhed og giver dem lyst til at vide mere om dit produkt. Vi hjælper dig med alle typer content, hvad enten det er tekster til dine sociale medier, grafisk opsætning og fotografering eller tekstforfatning i forbindelse med PR og branding. Med attraktivt indhold til alle dine online markedsføringskanaler, øger vi dine kunders interesse for din virksomhed og sørger for at fastholde deres opmærksomhed.